2014. augusztus 31. 

Talán napra pontosan nem tudják az emberek, hogy mi is történt akkor, de ha azt mondjuk Fappening, akkor mindenki tudja, miről van szó. Több A-listás hollywoodi színésznő meztelen képei kerültek ki a netre. Ráadásul olyan képek, amik saját felhasználásra a saját telefonjaikkal készítettek. De ezek a képek felkerültek a felhőbe, majd onnan sikerült egy hackernek megszereznie például Jennifer Lawrence meztelen fotóit.

A fotók megállíthatatlanul terjedtek, de mégsem lehetett csak úgy őket megosztani. Azért mert az illegális úton megszerzett privát képek terjesztése is jogilag büntetendőnek minősül.

A celebeknek is joguk van a magánélethez. Persze a szerepléssel együtt járó nehézségeket is tűrniük kell. De lényegében a hírességek is emberek, ők is hétköznapi dolgokat csinálnak, amikor épp nem forgatnak vagy közszereplő minőségükben jelennek meg a tévében, ilyen-olyan rendezvényeken.

A 2014-es Fappening szinte még ma is tart. 2017-ben Kristen Stewartról és barátnőjéről, a ketrecharcos Ronda Rousey-ről, Fergieről, illetve Emma Watsonról is kerültek ki meztelen képek. De az adatlopásnak más módjára is volt már példa.