Alighanem Bella Thorne is szeretett volna kicsit megmártózni a természetes külsővel is vonzó vagyok-trend sikereiben (ahogy sok más celebbel együtt Christina Aguilera és Alicia Keys is tette az utóbbi időben), de akárcsak Demi Lovatónál, nála sem éppen úgy sült el a dolog, ahogy azt elképzelte. Legalábbis ezt szűrtük le abból, ahogy az instára feltöltött sminktelen fotójára érkezett kommentekre reagált. 

Ez itt a kép: 

Happy girl because I’m releasing two songs on Friday #GOAT #BITCHIMBELLATHORNE

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Ennek láttán ugyanis a rajongók egyhangúlag arra jutottak, hogy a 20 éves színésznő kétségtelenül

CRACK-KOKAIN-FÜGGŐ. 

Thorne persze totál kiakadt a vádakon, és kicsit sem fogta vissza magát, amikor megfogalmazta a válaszát, majd kiposztolta a Twitterére

Basszátok meg, azért, mert nincs rajtam smink, hulla fáradt vagyok a sok munkától, és tele vagyok pattanással, akkor máris drogfüggő vagyok? Mi a fasz van veletek, emberek? 

Eléggé ki lehetett borulva, ugyanis azt is megjegyezte, hogy undorítónak tartja, hogy az emberek mindent, amit látnak, elemeire boncolnak szét. A posztot végül egy igencsak költőinek tekinthető kérdéssel zárta, hogyaszondja

képtelenek vagytok csak egy másodpercre is belegondolni abba, hogy akiről dumáltok, az egy hús-vér ember, egy valódi, kibaszott emberi lény, akárcsak ti magatok?