Melania Trump az elmúlt húsz napban egyáltalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, aminek némiképp betudható az az élethelyzet, hogy jóindulatú vesedaganata miatt meg kellett operálni. Férje, Donald Trump május 19-én nyugtatta meg az embereket, hogy felesége (akinek a nevét sajnos nem sikerült helyesen leírnia) jól van, és már hazatért a kórházból. 

Melania Trumpra nem jellemző, hogy saját magát vagy a fene nagy jókedvét projektálná a világ felé, ami nem is lehet véletlen. Emmanuel Macron francia elnök felesége, Brigitte, május elején igen nyugtalanító dolgokat osztott meg a nyilvánossággal a first ladyvel kapcsolatban, többek között azt, hogy hiába a vidám és határozott alaptermészete, még egy mosolyért is csúnyán néznek rá, és ahol tehetik, korlátozzák a szabadságát. 

Nem csoda hát, hogy az emberek kétkedve fogadták Trumpné legutóbbi tweet-jét, amelyben hosszú hetek hallgatása után (mellesleg igen cinikusan) arról nyilatkozott, hogy a média nem hagyja békén, pedig ő mennyire jól érzi magát, sokat dolgozik, és váó, mennyire szép az élet. 

Látom, a média túlórázik, és csak azon spekulál, hogy hova tűntem, és mit csinálok. Biztosíthatok róla mindenkit, hogy itt vagyok a Fehér Házban a családommal, pazarul érzem magam, és keményen dolgozom a gyerekekért és az amerikai emberekért. 

Nos, az üzenet cinikus és Melaniától szokatlan stílusa miatt, meg persze annak tudatában, hogy valójában még az ablakot se nyithatja ki egyedül, az internetező közösség hazugságot kiáltott.

A legtöbben úgy vélik, szinte ezer százalék, hogy a posztot maga Donald Trump írta, egyes szófordulatok (például a biztosíthatok mindenkit és a túlórázó média) kifejezetten rá jellemzőek. Ennek fényében az emberek aggódnak Melania Trumpért, és szeretnék tudni, hogy ha tényleg minden rendben van vele, akkor mégis miért volt szükség erre a ritka kamuszagú posztra. 

(Perez Hilton