Nem vagyok aranyásó kurva 

- nyilatkozta a rusnyázásáról elhíresült, de már egyre inkább elcelebesedő Megyeri Csilla a Borsnak. Ennek nyomatékosítására azért volt szükség, mert alighanem többen csúnyán néznek rá azóta, hogy egy baráti összejövetelen Dzsudzsák Balázzsal beszélgetett (elképesztő), miközben otthon várta őt a párja, Zsolti (hallatlan!). 

Balázst ezer éve ismerem, a volt párom futballista, együtt kezdték az olasz focisuliban, tehát nem vagyunk ismeretlenek egymás számára. De nincs köztünk semmi

- mondta el a lapnak, ugyanakkor a barátai azt nyilatkozták, hogy a focista teljesen másképp gondolkodik erről. 

Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem. Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az is biztos! Szerintünk Balázs rástartolt Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan

- fejtette ki bővebben egyikük. Megyeri Csilla, mondják róla, nem a pénzre rajt, hanem a romantikus lélekre. Dzsudzsák Balázs nem kívánta kommentálni az eseményeket. 

A jó hír után tekintsünk még körbe a magyar celebvilágban! 

  • Cicciolina az itthon élő rokonait is támogatja anyagilag, ezért még mindig kénytelen vetkőzős show-kat vállalni Olaszországban. Saját műsora van, és szerinte még mindig remekül megy neki a tekergés. (Blikk)
  • Bódi Gusztiék felújították a lakásukat, de egy magát villanyszerelőnek álcázó férfi elkért tőlük 1,2 milliót alapanyagra, majd elvitt minden további eszközt, amelyeket Bódiék már korábban megvásároltak. A probléma abból adódott, hogy az úriember soha többé nem jött vissza, a telefonszámát pedig megszüntette. (Story Magazin)
  •  Zimány Linda tegnap még a feneke feszességéről beszélt, ma már arról, hogy boxedzésekre jár. (Blikk)