Pintér Tibor a Fem3 Micsoda nők! című műsorának vendégeként élete legnagyobb szerelmi drámájáról mesélt, amit három évvel ezelőtt volt kénytelen átélni. A színész akkoriban még házas volt, de ez nem tartotta vissza attól, hogy (meglepő fordulat!) beleszeressen egy nála jóval fiatalabb tanítványába, akit a műsorban csak úgy emlegetett: a kislány.

Három évvel ezelőtt beleszerettem a saját kis növendékembe. Nem fogok sose nevet mondani, aki tudja, az úgyis akarja. Marha nagy szerelem volt, de neki is volt párja, nekem is volt feleségem, és abban bíztam, hogy ez marha jó lesz. És akkor kiderült, a kislány megijedt, és nem jött velem, két szék közül a padra estem. 

- emlékezett vissza A Drámára a színészóriás-musicalsztár, ugyanakkor megnyugtatott mindenkit, hogy sosem kezd ki olyan lánnyal, aki komoly kapcsolatban él, kizárólag olyannal, aki már kifelé megy belőle. Hiszen aki tudja, úgyis akarja, ugye. 

Mostanában kevesebb a dráma, lévén, Pintér Tibor jelenleg boldog párkapcsolatban él érettségiző szerelmévelRubos Friderika táncos-szépségversenyzővel, aki mostanában a celebbé válás folyamatával ismerkedik.