Lassan két éve tart az egykori hollywoodi álompár válása. Elég hamar sikerült átmeneti megállapodást kötniük. A pénz, az asszony- illetve a gyerektartási díj nem volt igazán fontos, persze a vagyon elosztásakor volt némi trükközés az ingatlanok körül, de a lényeg mindig is a gyerekek felügyeleti joga volt.

Eddig Angelina Jolie-nál voltak a gyerekek, de a bíróság most kimondta, hogy talán kicsit túlságosan szigorú feltételek mellett éltek nála a gyerekek, szinte el voltak tiltva az apjuktól, Brad Pittől. A bíróság szerint, ha Jolie nem változtat a hozzáállásán, ha továbbra sem engedi, hogy a gyerekeik kapcsolatba lépjenek az apjukkal, akkor el is veszítheti a gyerekek felügyeleti jogát, merthogy ez a szülői magatartás konkrétan ártalmas.

A bíróság meg is hozott az ügyben egy új telefon szabályt, ami alapján Brad Pitt akkor ír üzenetet vagy hívja fel gyerekeit, amikor csak akarja, és ezt Jolie nem monitorozhatja. Továbbá a nyáron is többet lehetnek majd apjukkal. Június közepén 10 napot tölthetnek Pittel Londonban, persze egyszerre csak maximum két gyermekével és napi 4 órát lehet a színész, de június végére már napi 10 órára nő a közösen tölthető idő száma, illetve júliusban négy teljes napot is együtt lehetnek.

(TMZ)