Lassan evidenciává válik, hogy Ryan Reynolds minden fontos vagy kevésbé fontos ünnep környékén megnyilvánul magával vagy a családjával kapcsolatban, leginkább úgy, hogy az ember csakis felröhögni tud rajta. Ilyen volt, amikor ragaszótortát sütött Blake Livelynek Valentin-napra, vagy amikor a saját fotójával köszöntötte fel őt a szülinapján. 

Apának lenni a leghatalmasabb élmény a földön. Persze leszámítva azokat a csodálatos éveket, amikor még nem voltak gyerekeim. 

- írta egyszer a Twitterén, ahova rendszeresen posztol hasonlóan szórakoztató tartalmakat az apasággal és a gyerekneveléssel kapcsolatban. Nem véletlen, hogy az apák napját is úgy vártuk, mint a messiást, mert szinte biztosra vettük, hogy megint előáll egy hasonszőrű megjegyzéssel, és, láss csodát, így is lett. 

Ha az embernek vannak saját szervdonorai arra az esetre, ha történne vele valami, az egy igazi áldás! Boldog apák napját! 

A 41 éves színész egyébként nemcsak a gyerekein élcelődik rendszeresen, hanem saját magán is, legyen szó a fiatalkoráról vagy éppen egy szerepről, tök mindegy. Persze vele is előfordult, hogy letiltották a poénkodásról, de hálistennek ez nem olyan gyakori eset.  

Reynoldsnak és feleségének, Blake Livelynek egyébként két kislányuk van, a hároméves James, akinek határozott elképzelései vannak anyukája öltözködési szokásairól, és az egyéves Inez, aki pedig Reynoldshoz hasonlóan zseniálisan reagált arra, amikor anyukája kikövette apukáját az Instán