Ha az ember híres és nem akar eltűnni a süllyesztőben, időről-időre meg kell újulnia. Úgy tűnik, ezt Vajna Tímea is pontosan jól tudja, így frissítette kicsit az Instagram kontetjét. Eddig ugyanis főleg a melleit posztolgatta őrült tempóban, most viszont áttért a fenekére. A filmbiztosné celebasszony először az Insta-sztorijában számolt be arról, hogy új, szuper edzésrutinba kezdett, aminek során a fenekét igyekszik kikerekíteni, a héten pedig „véletlenül” meg is mutatta az eredményt.

Vajna Tímea ugyanis csak meg akarta mutatni fotós húgának, hogy MÁS lányok, hogyan hordják rövidnadrágot és hugi, mint egy dolgát jól végző fényképész, el is kapta a pillanatot. Az így, teljesen spontán módon, készült kép pedig olyan jó lett, hogy azonnal röppent is ki Instára:

De nemcsak a tesójával bolondozó Vajna Tímea fenekét láthatjuk a képmegosztón, hanem a három új fánkbolttal gazdagodott üzletasszonyét...

...és a gyúrósét is. 

Úgyhogy, ha mostanában azért hanyagolta Vajna Tímea Instagramját mert már megcsömörlött a sok melles fotótól, vagy megijedt attól, hogy túl sok lesz a tényleg fontos témával, a lombik programmal foglalkozó bejegyzés, akkor nyugodtan visszatérhet a követéséhez, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a fenék az új irány.