Megszületett VV Kinga kisfia

2018.07.28. 15:36

A ValóVilág ötödik szériájából ismert Kutai Kingáról februárban írtunk utoljára, mikor kiderült, gyermeket vár. Az idő pedig olyan gyorsan repül, hogy pénteken meg is született az egykori VV-s kisfia, akiről  a büszke anya már megosztotta az első fotót.

Hello Világ 💫 Szeretném bemutatni az én gyönyörű, erős és egészséges Kisfiamat. 🙏🏼❤️Benett 2018.07.27-én 23:02-kor jött világra, hogy végleg elvarázsoljon 👼🏼 A tegnapi napon nem csak ő, én is megszülettem, Anyává tett. A legcsodásabb érzés és legnemesebb feladat, amit valaha kaphattam ✨ Büszke vagyok Rád Picurkám, nálad nagyobb harcost, szuperebb kisfiút nem ismerek! Életem végéig óvni, őrizni, segíteni és szeretni foglak 🙏🏼❤️ Benivel nagyon hálásak vagyunk Édesanyámnak, aki a 9 hónap alatt Anya, Barát és Társ volt a mindennapokban.. 🙏🏼😍 Soha nem engedted el a kezünket, hittél bennünk és önzetlenül szeretsz, amit életem végéig nem fogok tudni meghálálni 🙏🏼 Nem is kaphattam volna a sorstól Nálad csodásabb Édesanyát és a Kisfiam jobb Nagymamát ❤️ Nagyon Szeretünk 😘

Kutai Kinga (@kingakutai) által megosztott bejegyzés,

VV Kinga a kép mellé egy hosszabb szöveget is posztolt, amit a fotó alatt ön is elolvashat, de ha azt túl sok betűnek érezné, akkor összefoglaljuk: a celebnő arról ír, hogy a gyerek születésével ő is megszületett, mint anya és köszönetet mond a saját édesanyjának, hogy mellette volt a terhessége során. Ezen kívül pedig az is kiderül belőle, hogy a kisfiú egészséges, este 11 után két perccel született és Benettnek hívják.