Elég nagy port kavart, hogy Majka a SZIN-en bejelentette: 8 év után befejezi a közös munkát barátjával, Curtis-szel. Az okokat illetően már akkor is a rapper drogproblémáira hivatkozott, amit aztán egy hosszadalmas Facebook-posztban részletezett is. Curtis már nem volt ennyire bőbeszédű, azt mondta, mindenkinek megvan a saját drogja, és inkább nem mond többet, mert szeretne úriember maradni.

Azóta előkerült egy videó is a szegedi bejelentésről (ezt a Bors cikkében tekintheti meg), ahogy arról is, hogy mentő száll ki Curtis-hez a helyszínen. Utóbbit a Szegedma stábja készítette. Nem tudni, mi történt ott a rapperrel pontosan, de feltételezhető, hogy van ok-okozati összefüggés a rosszulléte és a szakítás között.

Egy másik fontos fejlemény egyébként az (és lehet, hogy Majka ebbe bele sem gondolt, mielőtt robbantott), hogy

A RENDŐRSÉG HIVATALBÓL NYOMOZÁST ÉS BÜNTETŐJOGI ELJÁRÁST INDÍTHAT CURTIS ELLEN,

azt viszont még nem tudni, hogy valóban megteszik-e. 

A rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez

- reagált a Borsnak az ORFK kommunikációs osztálya. 

Majka egyébként nem tesz lakatot a szájára továbbra sem, az Index vele készített exkluzív, vágatlan videós interjúját  itt meg is tekintheti.