Varga Izabella bikiniben pózolt, és elég jól tette

vik
2018.08.30. 09:10

Üdvözöljük csütörtöki lapszemlénkben, tartson velünk, hogy megtudja, mi történik mostanában a magyar celebekkel! 

Kiderült például az a nem túl meglepő tény, hogy Packhmann Péter nehezen viseli, hogy kénytelen volt másodszor is elválni. Ezt kudarcnak éli meg, a szülei se nagyon örülnek neki, ráadásul most ismét egy új életre kell berendezkednie. 

MG 9957

Sajnos már van tapasztalatom abban, hogy milyen egyedül élni. Volt, hogy több évig is magamról kellett gondoskodnom, na meg a fiamról, aki éppen nálam volt

- nyilatkozta a tévés a Hot! magazinnak, amit alighanem mind át tudunk érezni, akik szoktunk magunkról gondoskodni. Egyelőre amúgy nem tervezi, hogy mostanában újranősül. 

Menjünk tovább, és nézzük meg, miként fest a Barátok közt Balogh Nórája, a remeklábú Varga Izabella bikiniben. 

Újra nyár💛#borzivivienohotography

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Remekül.

És ha már Barátok közt, hadd osszunk meg önnel egy remek hírt, amelyet az RTL Klub-tól tudunk: Csapó Virág, aki 2013-ig játszotta a sorozatban Novák Laci feleségét, Évát, most pár részre ismét visszatér, és állítólag nagyon meghatározó lesz a jelenléte. Egyébként a napokban az is kiderült, hogy Magdi anyus (emberi nevén Fodor Zsóka) is szerepelni fog a Barátok köztben, dacára annak, hogy papírgalacsinhalált halt annak idején. 

 Mit írnak még a lapok? 

  • Osváth VV Zsolti női ruhában, Duvall néven fog táncolni szeptember 7-én a No Limit Clubban, írja a Bors. Annak idején a Való Világban is táncikált nőnek öltözve, meg elvileg a szakmája is ez, szóval joggal hiányzott neki, úgyhogy reméli, nem is ez lesz az utolsó fellépése. 
  • A Blikk Hoppá: Újra együtt van Hosszú Katinka és Dudás Dániel! címmel emlékezteti az olvasóit, hogy Hosszú Katinka és Dudás Dániel úszó még mindig együtt járnak. A cikk szerint nem is szakítottak, úgyhogy a cím kissé megtévesztő, de mindegy, a lényeg ugyanaz. 
  • Szulák Andrea jól tűri a klimaxot, számol be erről részletesen a Bors
  • A Tóth Verát és Király Lindát lazán alázó Rippel Ferenc és barátnője, Vezetéknév nélküli Viktória nagyon szeretik egymást, és ugyan csak év elején jöttek össze, már a gyerekvállaláson is gondolkodnak. Továbbá rendszeresen sportolnak együtt, ha a lánynak annyira nincs hozzá kedve, akkor is. (Blikk)
  • Demcsák Zsuzsa másodikként esett ki a TV2 MasterChef VIP című főzősműsorából, pedig állítólag rendszeresen főz otthon, állítólag napont kétszer, háromszor is (!!!!). Az idővel voltak gondjai, és azzal, hogy nem kóstolja meg az ételt, amit készít. Egyébként a gyerekeit hallal eteti, magát pedig főként zöldségekkel. (Bors)