Mint a szórakoztatóipar valamennyi szegmensében, a pornósok világában is rengeteg díjkiosztó gála létezik. Szeptember első hetében volt egy teljesen új is, amit most tartottak meg először: a Pornhub nevű videómegosztó oldal rendezett saját gálát. És úgy tűnik, akármilyen furcsán is viselkedik néha, Kanye West azért eléggé észnél van, amikor pénzt kell/lehet keresni. Ugyanis fogta, és elvállalta a műsor rendezői szerepét, és az általa rendezett pornógála részeként bemutatott egy új, saját számot, I Love It címmel.

Az I Love It című szám az átlagközönség számára sokkolóan trágár szöveggel rendelkezik, azonban a gála óta eltelt idő bizonyította, hogy bejött Kanye West számítása: az I Love It máris a népszerűségi listák legjobb helyezettjei között van, Nagy-Britanniában például a harmadik leghallgatottabb szám jelenleg a hivatalos slágerlista szerint. Az egyébként is híresen pornórajongó Kanye West tehát nyilván remekül profitált ebből a gálából, de a Pornhubnak szintén hasonlóan jól jött, hogy egy ilyen híres személyiség adja a nevét a díjkiosztóhoz, amit teljes egészében ezen a 18+-os linken mindenki megtekinthet, aki nem munkahelyről/közterületről internetezik.

Ha ön ezzel a címmel megnyitott egy cikket, nyilván számít trágárságra, de azért most figyelmeztetjük, hogy most már tényleg következik az úgynevezett szókimondás, szóval ha zavarja az ilyesmi, ne görgessen lejjebb.

Fent látható a videóklip, amit egy hét alatt százmilliószor néztek meg. A fene se tudja, hogy a rádiójátszás számít-e még bármit is a XXI. században, de hogy az I Love It annak ellenére lett nagyon gyorsan nagyon népszerű, hogy nyilván egyik állomás sem nyomatja túl gyakran főműsoridőben. Íme ugyanis egy tipikus részletnek a hozzávetőleges magyar fordítása a fenti, két percnél alig hosszabb műben:

Beteg fasz vagyok, szeretek gyorsakat baszni, szeretem, ha szopják a faszomat

Persze a hip-hop műfaj ismerői erre egyből rávágják, hogy azért elég sok szám keletkezett már az elmúlt pár évtizedben, ami hasonló színvonalon beszél a szexről, az viszont meglepő lehet, hogy ehhez képest a videóklip meg mennyire szexietlen. Ennek oka részben az valószínűleg, hogy a klip egyik producere Spike Jonze volt, aki talán arról a legismertebb, hogy ő rendezte A John Malkovich-menet című filmet, és alkotásai soha nem helyezik az erotikát a középpontba, hanem általában valami torz-bizarr világba vezetik az embert.

Nyilván önnek is feltűnt a videó feliratából, de azért álljon itt, hogy az I Love It további kreatív közreműködői Kanye West mellett Adele Givens humoristanő és Lil Pump rapper voltak, utóbbi nem összekeverendő Lil Dickyvel. Ezen kívül James Corden is beszállt az I Love It promózásába, csinált is belőle rögtön egy paródiát.