Reméljük, önnek jobb dolga volt a mai szabadnapon, mint kilométerhosszú értekezéseket írni Vasvári Vivienről meg a Nyerő páros című műsorról, de szomorúan jelentjük, hogy Puzsér Róbertnek nem volt. Annyi mentsége van mondjuk, hogy pont nemrég szólt be neki Vasvári Vivien, de persze Vasvári Vivien azért szólt be neki, mert azelőtt meg a kritikus egy másik kilométerhosszú posztban taglalta, hogy mennyire rossz műsor ez a Nyerő páros, amit pont Vasváriék nyertek meg.

Szóval Puzsér most már másodszor szól be a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert párnak, és az írás végéből eléggé úgy tűnik, hogy szívesen foglalkozik még a jövőben is a témával, szóval a meccsnek nincs vége, legyen kéznél a szotyi! A mostani posztot itt tudja teljes egészében elolvasni, mi csak a lényeget közöljük alább.

Luxus Vivien asszony rám támadt, amiért bántottam a barátnőjét, VV Alindát. A vár@tlan leb@szás valósággal sokkolt, Vivien asszony ugyanis annyiszor vágta a pofámba, hogy jelentéktelen és negatív ember vagyok, hogy úgy döntöttem, mától az álmaimnak élek.

– írja többek között Puzsér Róbert kritikus, önmagát cenzúrázva, nem mi helyettesítettük @ jelekkel az a betűket, hanem nyilván Puzsér szerint így elegánsabb. Mindenesetre ezúttal is többet kapnak Veiszer Alindáék, mint Vasváriék:

Alinda és férje arcáról a rovarokat nagyítóval égető gyermekek öröme sugárzik. Az önmaga nagyszerűségétől megrészegült nyerő páros nem veszi észre, hogy épp teljes szakmai és emberi hitelét veszti: Alinda és férje képtelen ellenállni a lehetőségnek, hogy tanulatlanságával alázva rúgjon egyet, és még egyet, és még egyet a földön fekvőn.

Mint annyiszor, ezúttal is a Blikknek tartozunk hálával, nélkülük simán lehet, hogy lemaradtunk volna erről a posztról.