Puzsér Róbert éles kritikát fogalmazott meg, most éppen a Nyerő párossal és annak szereplőivel kapcsolatban. Főként Veiszer Alinda és a Vasvári Vivien-Fecsó páros verte ki nála a biztosítékot. A sebeket pedig, amelyeket a lelkébe és a magas kultúrába martak ezek az emberek, hosszú Facebook-posztban ismertette. 

Érdekes, ugyanakkor kifejezetten irritáló pár a burzsuj vállalkozó, Fecsó és luxusban fürdőző szilikoncsaja, Vivien, akikben rendkívül magas színvonalon reprezentálódik a mai magyar uralkodó osztály pénzes prolisága – Fecsó valahogy mégis egy szerethető figura, Vivien pedig korát meghazudtolóan ravasz és számító státuszszimbólum, aki tökéletesen érzi, hogyan kell a posztmodern médiatérben a semmiből semmit csinálni. Félreértés ne essék, Vivien több, mint egy aranyásó a sok közül: Sarka Kata, Rogán Cili és Vajna Timi pénzéhségének, kivagyiságának és ostobaságának kvintesszenciáját hordozza

- írta, de rajtuk viszonylag hamar túllépve Veiszer Alinda, a két lábon tipegő médiahazugság vált központi témájává. 

A műsor legkínosabb szereplője kétségtelenül Veiszer Alinda, a két lábon tipegő médiahazugság, aki egyfolytában úgy tesz, mintha maga volna a közszolgálatiság, minden gesztusából árad, hogy bennfentes: a legszűkebb kulturális elit tagja. Ezt a státuszt azzal sajátította el, hogy a balliberális kulturális holdudvar valamennyi tagjának életrajzából jelesre felelt Záróra és Alinda című műsoraiban. Karakterének elementáris hamissága valamennyi interjúján átsütött: amilyen kellemetlen látvány volt Alinda bájolgó törleszkedése a balliberális világ nagyjaihoz, épp olyan visszatetsző kulturális precedenst képezett az erőltetett lelkesedéssel demonstrált érdeklődésbe oltott szemérmetlen smúzolás a nyilvános térben. Azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy Veiszer Alinda a képernyőn szigorú következetességgel alakította kínos szerepét, melyből egyetlen pillanatra sem esett ki.

Ritkán fordul elő, hogy egy Puzsérféle kifakadásra ne reagáljanak az érintettek, jelen helyzetben Veiszer Alindának nem, az ismét terhes Vasvári Viviennek azonban volt pár szava a leírtakhoz. Először a médiafogyasztók mindenkori Facebook-kommentjét magáévá téve megjegyezte, hogy fogalma sincs, ki az a Puzsér Róbert, majd magához képest egész visszafogott módon így fogalmazott:

Fingom nincs, ki vagy és nem hiszem, hogy ez tájékozatlanság lenne. Csak sajnálni tudlak, hogy negatív poszttal próbálsz halvány reflektor fénybe kerülni! Sajnallak, mert csak negatív ember lehet az, aki negatív kritikával akar érvényesülni, és ez egy kudarcra ítélt életút! Alindát ismerem és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A véleményed rólam hidegen hagy, de Alindát ne bántsd. Remélem az élet kudarcai megtanítanak arra, hogy pozitívabb ember legyél!