Épphogy beszámoltunk Jennifer Lopez legutóbbi fotójáról, amelyen az énekesnő a fenekét mint hamvas barackot mutatta be a nagyközönségnek, erre eltelik pár nap, és újabb elképesztő képet posztol az Instájára.

Mielőtt lelőnénk a poént (bár a címben már megtettük), hadd mondjuk el, hogy nem azon vagyunk meglepődve, hogy Lopeznek kiváló, karbantartott teste van, hanem azon, hogy

ENNYIRE ELKÉPESZTŐEN IZMOS.

Eddig se titkolta, hogy gyakran edz, sőt, az alábbi kép alatt azt is bevallotta, hogy 27 napon belül 15 fellépése van, amihez szintén kell energia, de azért erre tényleg nem számítottunk: 

Míg megpróbálja feldolgozni, hadd mondjuk el, hogy a 49 éves (!!!) énekesnő-színésznő igen elégedett az életével mostanában, ugyanis nemcsak a külseje, hanem a magánélete is topon van: barátjával, az ex-baseballsztár Alex Rodriguezzel baromi jól elvannak, imádják egymást, sőt, egyes pletykák szerint (bár mi ebben kicsit kételkedünk) már el is jegyezték egymást. 

Lopez alighanem pont ennek a kiegyensúlyozott életvitelnek köszönheti, hogy egy tizedmásodperc alatt képes felülemelkedni dolgokon, így például azon is, ha mondjuk elesik a színpadon. A fenti videó szeptember 22-én készült az egyik koncertjén.