Mondhatnánk, és milyen jól is hangozna, hogy Ben Affleck 30 nap után kijött a rehabról, és jobban néz ki, mint valaha - de ezzel elég nagyot csúsztatnánk. Persze azt sem állítjuk, hogy nem használt neki az egy hónapnyi alkoholelvonó, de külső szemlélőként ezt szinte lehetetlen megállapítani. Meg is mutatjuk, de előtte idézzük fel, hogy mi történt vele az utóbbi időben, miért érdekes, hogy miként fest most, és miként festett augusztus végén

 

A színész épphogy szakított előző barátnőjével, Lindsay Shookus-szal, majd összejött egy nagyon fiatal modell lánnyal, bizonyos Shauna Sextonnal, erre tök hirtelen beütött a krach, és A 2001-es és 2017-es esetek után ismét egy rehabilitációs klinikán kötött ki. Állítólag rémes állapotban volt, napokon keresztül ivott, mire felesége, Jennifer Garner közbelépett, és bevitte őt az elvonóra.

Egy hozzájuk közelálló forrás akkor a People-nek nyilatkozott a körülményeket illetően.

Nagyon rosszul nézett ki. Valószínű, hogy napokon keresztül alig evett, és nem fürdött egyáltalán. Nem volt nehéz belátni, hogy komoly segítségre van szüksége.

Egy hónapnyi kezelés után, néhány nappal ezelőtt kiengedték az intézményből, így újra találkozhatott a szerelmével, és elméletileg ott folytathatja az életét, ahol abbahagyta. Leszámítva persze az ivás részét. Kezelés ide vagy oda, a következő nem lesz könnyű időszak a számára, pláne úgy, hogy már kétszer is előfordult vele, hogy visszaesett.