Gwyneth Paltrow szeptember 25-én, szerdán a saját, Goop elnevezésű podcastjén beszélt arról, milyen volt megküzdenie szülés utáni depressziójával. Mivel jellemző a színésznőre, hogy az alternatív megoldások híve, legyen szó bármiről (ott van például a vaginagőzölés, a vámpírriasztás vagy a jádetojások ide-oda dugdosása, amelyekről még nem döntöttük el, milyen kategóriába sorolhatnánk), ezért nem nehéz kitalálni, de a psziciátriai problémáit is maga diagnosztizálja, és kezeli. 

És hát pontosan így járt el, miután a fia születését követően megállapította, hogy szülés utáni depresszióban szenved. Elment ugyan az orvoshoz, aki antidepresszánsokat ajánlott neki, de ő úgy gondolta, más megoldást keres a gyógyuláshoz. És talált is. 

Persze tudom, hogy bizonyos emberek számára az antidepresszánsok életmentőek, de esetemben arra gondoltam: mi lenne, ha inkább terápiára járnék? Ha újra elkezdenék edzeni, leállnék az alkohollal, és inkább megpróbálnék regenerálódni, és többet aludni? 

Nos, ugye mondanunk sem kell, hogy mielőtt válaszolhatott volna a kérdéseire, kipróbálta mindezt a gyakorlatban, és működött: a szülés utáni depresszióját mintha elvágták volna. Végre valami gyógymód, amelyet Gwyneth Paltrow ajánl, és mégsem hülyeség

(Just Jared)