Alig öt hónapja, hogy amerikai luxuskörülmények között megszületett Vasvári Vivien kisfia, úgy fest, hogy a realityszereplő - a biológia törvényeit majdhogynem meghazudtolva - ismét gyereket vár. Ezt pedig stílusosan, nem afféle titkolózós celeb módjára az első trimeszter után, hanem a Nyerő páros szerdai részében tudatta a világgal. Nem bonyolította túl, terhességi tesztet csinált, ami pozitív lett, az eredményt pedig férjeSzegedi Ferenc (Fecsó) orra lá dugta. Később egy játékot is feladott a műsorban, mert a lányoknak nehéz zacskókat kellett cipelniük, amit korai terhesen elég kockázatos lett volna végigcsinálnia. 

Mivel a műsort júliusban forgatták, és Vivien a műsorban azt mondta, úgy két hónapos terhes lehet, akkor jelenleg alighanem a negyedik hónapban jár. Tehát, ha minden a tervek szerint alakul, harmadik gyerekét februárban fogja megszülni.

A szexuális életüket tekintve erre ugyan számítani lehetett (bár azért így sem egy hónappal a szülése után), de a celebnő egyébként is igen termékeny, amivel tizennyolc éves korában még nem is nagyon tudott mit kezdeni, ezért kénytelen volt abortusztra menni. Most azonban erről szó sincs.