Július 9-én lehetett tudni, hogy a kanadai popsztár megkérte Hailey Baldwin kezét, aki egyből igent is mondott. Meg is mutatták az egész világnak, hogy mennyire szeretik egymást. Justin Bieber meg is írta minden idők legszebb szerelmi vallomását. Persze az énekes volt barátnője, Selena Gomez azért kicsit furcsállta az egész kapcsolatot, de a modell és az énekes együtt maradt, sőt, a TMZ úgy értesült, hogy már össze is házasodtak.

Állítólag, már szeptemberben megvolt A Nagy Nap. Nem volt egy puccparádé. A leírás szerint teljesen spontán volt az egész: amint megvolt a polgári része a dolognak, már mentek is Jeffrey Quinn tiszteleteshez, aki az Úr színe előtt is összeadta őket. 

Bieber és Baldwin ugyan felkerestek házassági szerződésben jártas ügyvédeket, de végül kizárt, hogy ilyen rövid határidővel a házasság előtt aláírtak volna bármilyen papírt. Persze ezt férjként és feleségként is megtehetik. A TMZ egyik forrása azt mondta, hogy Justine Bieber annyira szerelmes, hogy ő egyáltalán nem erőlteti ezt a dolgot, pedig kettejük közül neki van tetemesebb, 250 millió dolláros vagyona.

(TMZ)