Madonna már egy ideje kecsegteti a rajongóit új zenével, de a legutóbbi nyilatkozataiból az következik, hogy ebből ebben a naptári évben már nem lesz semmi. Addig be kell érnie a közönségnek az énekesnő kozmetikai reklámjaival, amik annyira kínosak-nevetségesek, hogy nehéz eldönteni, hogy Madonna ezt most véletlenül komolyan gondolja-e vagy inkább csak egy újabb polgárpukkasztó húzásról van szó. A legújabb termék két széndarab, amit egy görgetővel kell az arcbőrre dörgölni, és a reklám alapján azt gondolhatná az ember, hogy szinte szexuális gyönyört okoz a használónak.

Hasonlóan elgondolkodtatóak azok a szelfik, amiket Madonna mostanság csak úgy posztol, akkor, amikor éppen nem reklámoz semmit. Íme egy eklatáns példa.

View this post on Instagram

Its Friday Bitches!🔥🔥🔥 #shalom

A post shared by Madonna (@madonna) on

Vajon tényleg nem sikerült aznap ennél előnyösebb önfotót készíteni? Vagy van valami üzenet abban, hogy Madonna direkt előnytelen képeket posztol magáról? Az alábbi képet legalább azzal a felirattal tette közzé, hogy előtte csak 4 órát aludt.

Még egy példát mutatunk a 60 éves énekesnő Instagramjáról – ha ön érti, hogy ezeknek a képeknek mi az üzenete vagy értelme, akkor kérjük, tájékoztasson minket!

View this post on Instagram

👘💛 ..................kimono life

A post shared by Madonna (@madonna) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Madonna meglepően előnytelen szelfiket posztol mostanában

Az utóbbi napok 3 legmeghökkentőbb fotóját mutatjuk, plusz egy talán viccnek szánt reklámkampányt.

11 · Oct 08, 2018 10:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments