A hét egyik legnagyobb nemzetközi celebeseménye az American Music Awards volt kedd este, illetve szerda hajnalban, de a gáláról egyelőre csak a legmeghökkentőbben öltözött hírességeket veséztük ki. Hát most itt a heti trend, és itt az ideje, hogy megnézzük a legjobban, legdögösebben felöltözött nőket is. Kíváncsiak vagyunk a véleményére: önnek ki tetszett a legjobban? Alul már megy a szavazás, szóljon bele ön is!

Jennifer Lopez

Kezdjük a címben is kiemelt Jennifer Lopezzel, akivel a legritkább esetben fordul elő, hogy mellényúlna. Most sem ez a helyzet. Mondjuk a világot megváltó divatforradalmat továbbra sem várhatjuk ettől az énekesnőtől, de ő megint bombabiztosan hozza azt, ami menő, szexi, csinos, elegáns, vagány, nőies, trendi, de nem kreatívkodó. Mindenből van benne, amiből kell, de pont semmiből sem túl sok, a temérdek rózsaszínt is kiegyensúlyozza egy kis fekete ebben az összeállításban. Klikkeljen a képre, mert ennél sokkal több fotónk van, ha nem kattint, nem lát mindent!

Amber Heard

Nézzük másodiknak Amber Heard színésznőt, aki ugye arról a legismertebb, hogy pár évig Johnny Depp felesége volt. Atyaég, milyen csodás alakja van neki ebben a ruhában! A dekoltázs díszítése és az oldalt felsliccelt szoknya szimmetrikusan aszimmetrikussá teszi ezt az elképesztően elegáns estélyit, amihez Heard (stylistja) relatíve kevés, illetve visszafogott kiegészítőt választott. A haja is annyira meg van csinálva, hogy szinte észrevehetetlen, Heard mindent egy lapra tett fel: a ruhára. Szerintünk bejött. Ön szerint?

Vanessa Hudgens

Jöhet még egy kis rózsaszín? Mert mutatjuk Vanessa Hudgens színész-énekesnőt, aki azonban Jennifer Lopezzel szemben egy pasztell árnyalatban abszolválta az estét. Nála is a fekete a kiegészítő szín, csak neki a haja fekete, valamiért imádjuk ezt a sérót, nagyon jól áll neki, a hatvanas éveket idézi.

Dua Lipa

Dua Lipa lett az idei Sziget legjobban öltözött női fellépője a fesztiválos heti trendben megrendezett szavazás szerint, és most nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink ezúttal mit fognak szólni a brit énekesnő megjelenéséhez. Kicsit menyasszonyos ez a fehér ruha, de kicsit olyan is, mintha az ágyneműt körétekerték volna, majd megkötözték deréktájt és térdnél. Mindenesetre a sellőfazon így is remekül néz ki, esetleg a körmökkel kellett volna kezdeni valamit. Vagy átfesteni őket valahogy, hogy passzoljanak ebbe a szettbe, vagy mondjuk a sminkben vagy egy kiegészítőben is felvillantani ezt a sárgát, mert így kicsit úgy néz ki, mintha az előző estéről maradt volna így a körme.

Carrie Underwood

Egy terhes countryénekesnővel folytatjuk, aki zenei műfajának megfelelően sokkal inkább számít gigasztárnak az USA-ban, mint nálunk Európában, kapott is egy díjat most az AMA-gálán, nem nagy meglepetésre, a kedvenc countryénekesnőnek járó díjat. Ő egy fekete-arany kombinációt választott erre az alkalomra, a cipő valószínűleg bármi mással borzasztó gagyinak nézne ki, de itt remekül összekacsint a ruha díszítésével és a fülbevalókkal.

Mariah Carey

Ki nézett ki a legjobban ezen az eseményen?

A végére tartogattuk Mariah Carey-t, aki nagyjából Jennifer Lopez generációja, és aki még latin kolléganőjénél is kevesebbet szokott variálni a jól bevált recepten. Carey nemhogy a frizuráján nem szokott sokat újítgatni, egyszerűen képtelen nem dekoltált ruhában megjelenni, dehát természetesen pont ezt szeretjük benne.

Ezúttal egy fekete-átlátszó ruhában volt, amin keresztül átsejlenek a combjai. Az áttetsző rész a lábfejeknél egészen furcsán megy át valami átlátszatlan szőrös-rojtos, de megintcsak sellőfazonú valamibe, csak ajánlani tudjuk a fényképek közelebbi megtekintését. Aztán ha van kedve, kérjük, szavazzon!