Meglepően reagáltak az eljegyzésre MC Hawer menyasszonyának szülei

vik
2018.10.17. 09:10

MC Hawer hétvégén megkérte 33 évvel fiatalabb barátnője, Fanni kezét. A hirtelen jött lépés nemcsak a köztük lévő jelentős korkülönbség miatt hírértékű, hanem azért is, mert a kapcsolatuk annyira friss, hogy még egy kibontott doboz tejnek sem volt ideje megromlania közben. Az 53 éves zenész és a 20 éves lány ugyanis csak szeptember elején jöttek össze, szerelmük mégis annyira erős, hogy ezek szerint gyorsan hivatalossá kell tenni, nehogy elmúljon. 

A lánykérés részleteiről tegnap még nem lehetett tudni semmit, ma azonban azt írja a Blikk, hogy a páros plázázás közben tért be egy ékszerboltba, ahol valami hatalmas szerencse folytán találtak az ujjukra illeszkedő gyűrűt, tehát adta magát az élethelyzet, hogy MC Hawer féltérdre ereszkedjék, és megkérje a lány kezét. 

Amikor reggel felkeltem, nem gondoltam, hogy menyasszony leszek délután, a spontán dolgok a legjobbak a világon

- nyilatkozta a lapnak Fanni.

mc hawer fanni
Fotó: instagram/mc_hawer

Ilyenkor joggal teszi fel a kérdést az ember, hogy a lány szülei mégis mit szóltak a fergeteges hírhez, hogy a már épphogy nem tinédzserkorú lányukat egy apjakorabeli híresség veszi feleségül hamarosan. 

Nem szóltak semmit, csak mosolyogtak

- nyilatkozta MC. Hogy mennyire volt őszinte az a mosoly, erről sajnos egyelőre nem tudunk beszámolni. 

Nézzük meg, mit írnak még a lapok! 

  • A Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Farkas Rita 14 éves lányáról és az őt ért zaklatásokról számol be a Blikk. Azt írják, hogy nemrég egy ismeretlen lány állta útját egy gyorsétterem előtt, majd lökdösni kezdte, és felpofozta. Az inzultust a kötekedő ismerősei videóra vették. Nem ez volt azonban az első eset: a napokban néhány fiú vette körbe a fiatal lányt egy parkban, majd elnyomtak a karján egy égő cigarettát. A lány nem merte bevallani az anyjának, hogy mi történt, ezért egy barátnője árulta el neki. 
  • A Vad Fruttik zenekar énekese, Likó Marcell a szegedi kórház baleseti osztályán tartózkodik, a gyanú szerint műtött lábbal, írja a Blikk
  • Bors számol be róla, hogy Kucsera Gábor kajakos annak idején félrészegen vette feleségül gyermekei anyját, Tápai Szabinát. Hogy ez miért csak most jutott eszébe, nem tudni, talán az alkohol okolható érte. 
  • Havas Henrik maffiakönyvet ír, decemberben már kapható is lesz a boltokban -közli a Blikk
  • Stohl András a Borsnak áradozott egyet barátnőjéről, Vicáról, aki „jó tanító, a másik felem, olyan dolgokra ébresztett rá, amikre addig nem voltam nyitott, és amikhez addig nem volt szemem. Segít, hogy még koncentráltabban tudjak a gyerekekkel lenni”. A színész azt is elmondta, hogy régen önző volt, és leszarta (sic!), ki van mellette éppen, de jelenlegi barátnőjének már elhiszi, hogy ez így nem éppen helyénvaló viselkedési forma.