Nem féltékeny, agilis, és érti a testet

- így jellemezte még áprilisban 22 éves barátnőjét Rippel Ferenc, most azonban arról szólnak a hírek (legalábbis a Blikk arról ír), hogy leküzdhetetlen távolság van közöttük, és ez problémákat jelentett a kapcsolatukban.

A 47 éves tornász ugyanis Budapeseten él, sőt, minden oda köti, míg Viktória Szegeden dolgozik. Ez már sok volt nekik, és hiába a közös érdeklődés (sport), a családalapítási kedv, és a kilenc hónapnyi közös múlt, jobbnak látták, ha inkább szakítanak. 

Rippel a lapnak úgy nyilatkozott, hogy nem nyilatkozik többet, ugyanakkor mindenképp tisztázni akarta, hogy a szakításban nem játszott közre harmadik fél, sem veszekedés, csak az a csúnya gonosz 150 kilométer. 

Nézzünk körül, miféle érdekességekről írnak még a lapok! 

  • Hódi Pamelának új tetoválásai vannak, szúrta ki a Blikk: a lánya egyik rajza, amin a nagy orr nem is orr, hanem egy száj, aztán egy mérleg horoszkópos motívum és a kutyája, Chloé. 

A beszámolóvideó egyébként annyira jól sikerült, hogy érdemes szemmel is megtekinteni:

  • Bereczki Zoltán még mindig nem dolgozta fel Szinetár Dórával való válását, mert annyira sokat zaklatta őket akkoriban a sajtó, hogy inkább elnyomta az érzéseit. A részleteket a Borsban találja.  
  • Meghalt Erős Antónia fodrásza és legjobb barátja, Roder Andor. Erről nagyon sok szó esik a Best cikkében, amelyet a Blikk idéz.