Milyen szerencsések vagyunk, hogy az orosz Vogue szükségét látta annak, hogy végigkísérje Palvin Barbara egy szabadnapját, és videót készítsen belőle, így mi is belkukkanthattunk kicsit a modell életébe.

A látottak alapján kora reggeli nyújtózkodással, kávézással, újabb kávézással, majd a fürdőszobában tollászkodással kezdődik a nap. Aztán az edzőteremben folytatódik, ami vélhetően igencsak meghatározza az életét, ugyanis azt mondja, hogy hetente tíz (!) alkalommal látogatja meg saját személyi edzőjét, aki segít neki karban tartania a testét.

Majd ezután jön a lényeg, amikor is találkozunk Dylan Sprouse-zal, aki nemcsak egy színész, vagy az Apafej című Adam Sandler-filmből ismert kisgyerek, hanem a modell jelenlegi barátja, az első férfi az életében hosszú, hosszú évek után. 

Nem megszokott dolog számomra, hogy barátom van, hiszen hat évig szingli voltam. Hat évig! De kifizetődött, mert most úgy érzem, megtaláltam a tökéletes pasit

- mondja el a videóban, majd arra is rávilágít, hogy ez a tökéletes pasi mennyire kedves és udvarias illető valójában. Amit biztos értékel is, bár ki tudja, mennyire, Sprouse ugyanis lazán elárulja, hogy barátnője nem túlzottan rajong a babusgatásért, ezért eltolja magától, ha megöleli.

Egy erős, független nő vagyok, aki szabad akar lenni melletted

- indokolja Palvin. A napjuk további részét mégis egymáson lógva töltik már-már nyálas boldogságban.

Azt, hogy ennyire nagy a szerelem köztük, már akkor is egyértelműen látni lehetett, amikor Sprouse  a szívére tett kézzel, állva ámuldozott  Palvin vonulásán a Victoria's Secret Fashion Show-n, majd beletömött egy tonna hamburgert , ami nem csoda, tudván, mennyit esznek a modellek a fellépések előtt .

Palvin Barbara hat év után jutott fel újra a bugyibemutató kifutójára, ami igazán meghatotta őt, ugyanakkor tudja, hogy ezt nagyban köszönheti annak, hogy végre elfogadta magát és a testét olyannak, amilyen, és most már igazán jólérzi magát a bőrében.