Nagyjából egy hónapja lehet sejteni, hogy Channing Tatum az áprilisi szkítása óta már becsajozott és ekkor derült ki az is, hogy vélhetően Jesse J énekesnővel jár. A pár mostanáig nem nyilatkozott a kapcsolatról, ám a színész szerdán teljesen egyértelmű jelét adta annak, hogy valóban együtt vannak:

Insta-hivatalossá tette ugyanis a kapcsolatot.

Hogy ez mit is jelent? Nos azt, hogy posztolt egy képet az énekesnő londoni koncertjéről, ahol ő is a közönségi soraiban volt, és a fotó mellé ezt írta:

Ez a nő kiöntötte a szívét a Royal Albert Hall színpadán. Mindenki, aki ott volt, valami különlegesnek lehetett szemtanúja. Wow.

És bár egyértelműen nem mondja ki, hogy járnak, a külföldi lapok ez alapján már tényként kezelik, hogy a két híresség összejött. Ebben pedig vélhetően igazuk is van, hiszen minden instagramozó pontosan tudja, hogy a posztjaiból milyen üzenetet fognak leszűrni a követői, a hírességek pedig pláne vigyázni szoktak arra, hogy ne osszanak meg semmit, amibe olyasmit lehet belelátni, amit ők nem szeretnének.

Ha pedig ez nem győzte meg önt arról, hogy ártatlannak tűnő posztokból és lájkokból messzemenő következtetéseket levonni, akkor ajánljuk figyelmébe azt az oldalt, ami Palvin Barbara és Dylan Sprouse kapcsolatának összes instás mérföldkövét gyűjti. Itt már jóval azelőtt megmondták, hogy a két modell járt, mint az Palvin és a pasija hivatalossá tették.

Forrás: Yahoo