A most már csak Cheryl néven éneklő volt Girls Aloud-tag vezetékneve korábban Tweedy, Cole és Fernandez-Versini is volt, legutóbb pedig a nála jóval fiatalabb One Direction-tagtól, Liam Payne-től született gyereke. De most megint egyedülálló, és erről szól a Love Made Me Do It című új dala is, amit a nagy visszatérő slágernek szántak bizonyára. Itt a klipje.

Sajnos azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a dalra még csak nem is azért figyelnek az emberek, mert a korábban gyakran jókislány-imázzsal nyomuló énekesnő most a „fucker” szó használatával írja le híres exeit. Hanem azért, mert Cheryl valahogy nem hasonlít teljes mértékben korábbi önmagára. Íme néhány fotó összehasonlításképp.

És a legutóbbi kép az Instagramjáról.

És így néz ki az énekesnő az új dalhoz készült promóképeken. Nem csoda, hogy a Daily Mail is csak a fejét vakarja, elsősorban arra hívva fel a figyelmet, hogy más alakúak Cheryl ajkai és a szemkörnyékével is mintha történt volna valami. De persze egyáltalán nem biztos, hogy különösebben drasztikus vagy maradandó kozmetikai beavatkozásokat végeztek volna nála, az is lehet, hogy csak a smink miatt tűnik ennyire másnak.