Milyen jó, ha az embernek saját valóságsow-ja van, így bármi, amit felelőtlenül vagy szándékosan kimond a szájával, két perc alatt kerülhet az újságok címoldalára. Kim Kardashiannel is ez történt a napokban, amikor a Keeping Up With The Kardashians című realityben rávilágított, hogy a drog nem igazán van jó hatással a szervezetére. Két történetet osztott meg a témával kapcsolatban, és hát egyikkel sem lehet vitatkozni, ha arra gondolunk, hogy a kábítószer nem olyan egészséges. 

Az egyik sztori arról szól, hogy Kardashian életében először az esküvője napján próbálta ki az ecstasyt, 2000-ben, amikor a producer Damon Thomasnak fogadott örök szerelmet (ami aztán nem lett örök, de ez most nem is lényeges).  

Ecstasy hatása alatt mentem férjhez első alkalommal

- mondta el testvérének, Robnak. Nem valószínű, hogy a házassága emiatt ment volna gajra, de a menyegző kétségkívül szokatlan hangulatban telhetett. 

Először a házasságom napján esctasyztam. Amikor újra csináltam, szexvideót készítettem

- tette hozzá, a bosszúpornójáról híres Rob Kardashian kérdésére pedig, hogy a szexfilm forgatása közben be volt-e állva, azt válaszolta, hogy abszolút, és erről mindenki tudott. 

Az állkapcsom egész végig remegett

- tette egyértelművé azok számára is, akik ebből eddig arra gondoltak, hogy fázott szegény. Egyébként azt mondja, már nem él ilyen szerekkel, és kiválóan érzi magát a bőrében.