A napokban kialakult egy kisebb vita Hódi Pamela és Berki Krisztián között, aminek az alapja a közös gyermekük nevére kötött lakástakarék szerződés volt. Mind a ketten élő Instagram-videóban ismertették a szituációt. Berki Krisztián arról beszélt, hogy volt barátnője hülyeséget csinált, hogy nem hagyta, hogy ő rakja a gyerek nevére a pénzt, mert neki sikerült volna magasabb összeget, prémium kategóriás szerződést kötnie, így viszont alacsonyabb besorolásba kerültek. Hódi elmondta, hogy amiről Berki beszél, az nem létezik, mert 20 ezer forint a havonta befizethető legmagasabb összeg, amire az állam megadja a maximális támogatást. De ez egészben nem ez a lényeg, hanem a kommunikáció.

Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni. Öt és fél évig nem tudtam, de 30 éves lettem, ez az időszak elmúlt.

- kezdete videója elején Hódi, aki korábban már kifejtette, hogy amúgy miért szakítottak Berkivel.  Elmondta, hogy jó kapcsolatot ápol Krisztiánnal, majd hozzátette:

ez időszakos, hangulatingadozásai vannak, van, amikor 42 percen keresztül hallgatom, hogy és mint vannak a dolgok, mi történt, és így tovább, de van amikor felhúzza magát valamin és ordít.

A konkrét fundamentás sztorira rátérve kijelentette, hogy ha felhívta volna telefonon, akkor elbeszélgetett volna vele, bár tudja, hogy vele nem lehet beszélgetni, mert csak "üvölt és lecsapja a telefont." Itt jegyezte meg, hogy

A büdös életben nem lesz többet, hogy az ő rosszindulata miatt én negatív színben tűnjek fel.

Három hónapja történt, hogy Krisztián felhívta és kérte a gyerekük adószámát, mert Fundamentát akart kötni a nevére. Hódi a saját bevallás szerint ennek nagyon örült, hogy végre valami pozitív dolog, valami fejlődés. Berki még fel is ajánlotta neki, hogy megadja a saját fundamentás emberének a számát, hogy ő is tudjon szerződést kötni. 

Akivel ő leül és pénzről van szó, abban én nem akarok részt venni.

- mondta Hódi. Eltelt 1-1,5 hónap, amikor Pamela a saját ismerősén keresztül megkötött egy lakástakarék szerződést a kislányuk és a saját nevére. Itt merült fel a kérdés, hogy nem gond-e, hogy Nati nevén két szerződés van. A nő ügyvédje tájékoztatta, hogy az nem lehetséges, mert egy adószámra egy ilyen szerződést lehet kötni. Kiderült, hogy a minimum 1 hónappal korábban Berki által megkötött Fundamenta nem él, ellenben Pameláé igen.

Ekkor Krisztián fundamentás embere felhívta Pamelát, hogy akkor valakinek a nevére írja már át Nati Fundamentáját. Nem ment bele. Hódi elmondása szerint ezért Berki telefonon leordította a fejét, majd azt mondta, hogy "rossz anya, mert csak 20 ezres fundit kötött a gyereke nevére, amikor ő ennek a dupláját is elintézte volna."

Mi a helyzet Mazsival?

Hódi elárulta, mi a véleménye arról, hogy Berki felesége sok fotót rakott ki az ő gyermekéről.

Posztolgatta Natit. Tűrtem egy ideig. Gondoltam, hogy ez normális. De egyre többet nyomták, hogy "nagyon boldog család vagyunk." Amikor már éreztem, hogy ez nem őszinte, akkor írtam neki egy üzenetet.

Nem járult hozzá, hogy a hirtelen növekvő instagram oldalán használja a gyerekét. Ezt akkor elfogadta, de mostanában (Hódi elmondása szerint) visszaszólt.

Majd ő azt csinálja, amit a férje mond. Hát csináld! Főzzél, mosogass, mondd azt amit a férjed mond, de a gyerekemet nem használhatod! [...] Szép szelfiket lehet gyártani a szép, drága holmikkal, arra is biztos kapni fog annyi lájkot, mint a natis képekre.