Az Agymenők című sorozatban megismert Kaley Cuoco rendszeresen posztol az Instájára, pláne, ha nem mindennapi élményben van része: így például, amikor köldökig kivágott ruciban feszít az esküvőjét követő bulin, amikor nászút helyett meg kell műteni a vállát, és a férje tök hülyét csinál belőle, vagy amikor lazán lebonyolít egy bébifóka-mentőakciót. 

És mégsem a fentieknek lett a legnagyobb visszhangjuk, hanem annak a nászúton készített fotónak, amelyen csupán az látható, hogy mennyire nagyon szeretik ők egymást a férjével, Karl Cookkal. Gondolná a mezei néző, de a szemfüles rajongók egészen másra figyelnek egy ilyen kép láttán. Ők bizony Az Izgalmakat, az Elrejtendő Titkokat keresik, és ebben a képben, úgy hitték, meg is találták. Ha önnek nem tűnik fel, segítünk: Kaley Cuoco ruhája pont úgy fodrozódik elöl, ahogy azoknak a nőknek szokott, akik gyereket várnak, de titkolják. Igen, manapság ilyen fodrozódástípus is van. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⛄️ 🖤Love in Lugano 🖤❄️

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Ha ön nem látja, vagy legalábbis semmiféle összefüggést nem vél felfedezni a gyűrődés és a feltételezhető terhesség között, ne kárhoztassa magát, ugyanis önnek van igaza. Ezt onnan lehet biztosan tudni, hogy a 33 éves színésznő egy instastoryban tisztázta magát, miután több rajongója is nekiszegezte a kérdést kommentben, hogy terhes-e, vagyis hogy mikor érkezik a baba, és szándékosan rejtegeti-e a hasát. 

Annyira sajnálom, hogy úgy sikerült lehajolnom, hogy a szél meglebbenthesse a ruhámat, ti meg azt higgyétek, amit. Kérdés: vajon ha találkoznánk, szemtől szemben is feltennétek nekem ugyanezt a kérdést? 

- írta a poszthoz, világosan utalva rá, hogy véletlenül sem terhes, viszont megfelelően paraszt dolognak tartja, hogy egyesek képesek efféle kérdésekkel traktálni olyan embereket, akiket valójában nem is ismernek, de azt hiszik, az éteren keresztül bármit megengedhetnek maguknak velük szemben.