Ha ön nem a YouTube-ról veszi magához a napi mozgóképes szórakozásadagját, akkor is hallhatta már Logan Paul nevét, aki tavaly év elején órási botrányt okozott azzal, hogy egy holttesttel viccelődött. 2019 januárjában pedig ismét sikerült balhét kirobbantania, ez alkalommal azzal, hogy egy teljesen meggondolatlan mondattal nagyon csúnyán beszólt a melegeknek.

A 23 éves srác ugyanis a legutóbbi podcastjában a tematikus hónapokról (pl.: a borotválkozásmentes november) beszélgetett a vendégével, akivel vicceskedve próbáltak új témákat kitalálni. Így állt elő Logan azzal az ötlettel, hogy csináljanak egy csak pasi márciust, azaz:

egy hónapra legyünk melegek!

Nem csoda, hogy ez a mondat sem a melegek, sem mások tetszését nem igazán nyerte el, hiszen ez is egy olyan beszólás, ami azt hordozza magában, hogy a homoszexualitás választás kérdése. A meleg közösségek pedig már évtizedek óta küzdenek ezen tévhit ellen, és igyekeznek minél szélesebb körben megértetni, hogy sem a homo-, se más szexualitás nem döntés kérdése.

A YouTuberre azonnal is el is kezdek áradni a kritikák azt követően, hogy ezt kimondta, így most ismét kénytelen volt magyarázkodni.

Nagyon rosszul választottam meg a szavaimat

– írta  Twitteren, a bejegyzésében pedig a GLAAD nevű amerikai melegjogi szervezetet is megszólította, és megkérdezte tőlük, hogy nem akarnak-e vele beszélgetni erről a témáról a következő műsorában. Egyelőre nem kapott választ.

Forrás: JustJared