Az első számú trend, amire ebben a heti trendben fel szeretnénk hívni a figyelmet: egyre többen vannak, akik az évet nyaralással kezdik. Pénteken hazai hírességeket mutattunk, akik éppen egzotikus tájon voltak vagy oda indultak, ebben az összeállításban viszont külföldi celebek lesznek, egy részükről volt is már szó idén a Velveten. Na de most nézzük őket mind egyszerre, és figyeljük, ki miben strandol 2019-ben!

Stella McCartney

McCartney-ék Roman Abramovics orosz milliárdost is meglátogatták most év elején Saint-Barthélemyn, de ezek a képek egy másik napon készültek ugyanezen a Karib-tengeri szigeten. Stella McCartney divattervező, így tőle valami extrára számít az ember, és bár a szín és a fazon nem igazán az, a fotókon valamennyire látszik, hogy ez a fekete egyrészes fürdőruha igazán különleges anyagból készült. És persze muszáj felhívnunk az ön figyelmét a napszemüvegre – ha mi bemennénk a tengerbe egy ilyen bizonyára méregdrága szemcsivel, tuti fél perc alatt elvinné egy hullám. Stella McCartney azonban, gyakorlott celeb lévén, szemlátomást gond nélkül tartja magán a napszemcsit fürdés közben is.

Pippa Middleton

Katalin hercegné mindkét testvére Saint-Barthélemyn kezdte az új évet. Az öcs, James Middleton a barátnőjével nyaralt, a húg, Pippa Middleton pedig a férjével, ráadásul 11 héttel szülés után. Ő egy fehér, kicsit sportos fazonú, de a szegélyen díszítéssel ellátott bikinit viselt, és napszemüveg helyett búvárszemüveget.

Mariah Carey

Mariah Carey nyaralós képeinek egy részét szintén mutattuk már korábban, de ebbe a heti trendbe beletettünk néhány, az Instagramjáról kiragadott képet is. Mariah Carey-nek van egy nagyon sajátos stílusa, vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy ízlésvilága, és ez a strandon is teljesen egyértelműen átjön. Mindene borzasztóan nőies és arra van kihegyezve, hogy minél jobban kiemelje az énekesnő alakját, csillog-villog-ragyog, de legalábbis rózsaszín.

Victoria Silvstedt

Mindig elfelejtjük, hogy a svéd Victoria Silvstedt mit is csinál két hetitrendes szereplés között, de megint leellenőriztük: ő onnan híres, hogy egykor playmate volt, azóta pedig jobbára modellkedik-celebkedik, illetve tévés személyiség. Nos ő szintén Saint-Barthélemyn kezdte ezt az évet, és kétségtelenül van benne egy istenadta tehetség a pózoláshoz, mert ebben a felemás bikiniben és főleg a hozzá tartozó légies köpönyegben olyan szexin forgolódott a sós, tengeri szellőben a paparazzó előtt, mintha élete eddigi 44 évében végig erre az alkalomra készült volna.

Rhea Durham

Rhea Durham is van már 40, ő anno modellként lett híres, szerepelt a Victoria's Secret bemutatóin, de most már a legtöbbször amiatt hallunk róla, hogy Mark Wahlberggel él házasságban elég régóta. Ők a Kockahas blogban a férj kapcsán kerültek szóba a múltkor, szóval most koncentráljunk csak Durhamre, és főleg erre a rafinált bikinire, ami úgy van megcsinálva, mintha fehérnemű lenne. Persze nem az, ez a csipkének tűnő anyag igazából nyilván nem válik áttetszővé a víztől, és nem is átlátszó annyira, mint első ránézésre tűnik.

Molly Sims

Ön szerint ki a legjobb strandszerkó tulajdonosa?

Hat szereplője van ezúttal is a heti trendnek, ahogy azt a hagyományaink diktálják, és a hatodik egy újabb 40 feletti modell, Molly Sims. Ő az ezredfordulótól kezdve évekig szerepelt a Sports Illustrated híres fürdőruhás kiadványában, szóval az előélet kötelez, Molly Sims másfél évtizeddel később is egészen extra fürdőruhákat mutat meg egyrészt a paparazzóknak, másrészt azoknak, akik követik az Instagramon.

A képen látható darab különlegessége, hogy félig piros, félig rózsaszín, és ez a színkombináció borzasztóan vonzza a szemet – annyira, hogy sokan nem is szeretik. Önnek tetszik? Molly Sims további, különleges fazonú fürdőruháit a képösszeállításban nézheti meg, majd ha ezt megtette, kérjük, válasszon kedvencet és szavazzon!