A napokban elindult Lindsay Lohan realityje, a Lindsay Lohan's Beach Club. Az egykor zenecsatornaként, ma már csak különböző valóságshow-k gyűjtőhelyeként szolgáló MTV egy igazán erős műsort akart villantani. Ehhez adott volt a Míkonosz adta szép környezet, a luxusvilla luxusvendégekkel, a kitörni akaró amerikai fiatalok, na meg persze Lindsay Lohan. Leginkább utóbbi volt nagyon közönségcsalogató, mivel az egykori botrányhősnő az utóbbi időben szinte remeteként elvonulva élte életét, így mindenki azt várta, hogy most majd lehull a lepel Lindsay Lohan minden apró kis titkáról. Nem így lett.

Mi ez és miért érdekes egyáltalán egy sokadik beköltözős és bárban dolgozós reality?

2015-ben még úgy volt, hogy Lindsay Lohan börtönbe megy. Korábbi ügyei miatt 240 óra közmunkát kellett teljesítenie. Volt úgy, hogy az autogramok osztogatását is közmunkának akarta elszámolni. Végül maratoni munkával, egy Los Angeles-i napköziben besegítve úszta meg, hogy kiadják ellene az elfogatóparancsot. A színésznő a reflektorfényt kerülve Londonba költözött, de igazából az volt számára az igazi felüdülés, amikor onnan is elköltözött Dubajba. Ott abszolút nem kellett attól tartania, hogy fotósok követik minden lépést. Elkezdett üzletasszonyként tevékenykedni, csinált egy saját sminkes márkát. 2016-ban úgy nézett ki, hogy a szerelmi életével is minden a legnagyobb rendben. Megismerkedett egy orosz milliárdossal, Egor Trabasovval, akivel el is jegyezték egymást. Később kiderült, hogy Lohant bántalmazta vőlegénye.

Lindsay Lohan végül csinált egy menekültbarát szórakozóhelyet Görögországban. Ez a LOHAN, amiről a megnyitókor így nyilatkozott:

Görögország olyan sok menekültet fogadott be Szíriából, ez valami olyasmi, amit ünnepelnünk kell. Azt szeretném, hogy a LOHAN-ben az emberek együtt ünnepelnének. Azok is, akik nem isznak alkoholt, van vízipipánk is. 

Még azt is mondta, hogy a klub bevételének egy részét jótékony célra ajánlja fel. 

Ennek a szórakozóhelynek az egyik üzleti leágazása a Beach Club, aminek az üzemeltetéséről most az MTV készített realityt. Korábban úgy lehetett tudni, hogy a műsor majd jól bemutatja, hogy milyen Lindsay Lohan, amikor nem színésznő és nem botrányhős, hanem egy maga által felépített és igen hamar sikerre vitt hatalmas birodalom királynőjeként főnökösködik. Mivel ez első ránézésre sem feltétlenül menne át a csatorna közönségének, ezért a végeredmény az lett (az első epizód alapján), hogy a legkevésbé sem erről szól a Lindsay Lohan's Beach Club.

Kiválasztottak pár amerikai fiatalt, akik leginkább bartenderekként és hostessekként tevékenykedtek. Itt arra kell gondolni, hogy ők általában a szórakozóhelyek vendégeivel ittak és buliztak, de úgy, hogy közben rávették őket, hogy minél több pénzt költsenek ott. Ezek a lányok és fiúk most meghívást kaptak Lindsay Lohan klubjába, ahol ugyanezt kell csinálniuk, csak nappal, Míkonoszon. Aki ügyes, az lehet a Lindsay Lohan's Beach Club nagykövete. Az első adás ennek ismertetéséről szólt, majd klub leendő reménységei beköltöztek a luxusházukba, aztán konkrétan kiitták az italkészletet. Ekkor jelent meg beköszönni Lindsay Lohan.

Kicsit ki is akadt, hogy az egész hétre tervezett alkoholmennyiséget már első este elfogyasztották, de a legjobban a kék hajú lány, Gabi viselkedése borította ki, aki vizesen, egy melltartóban üldögélve, állandóan beszélve, a főnök szavába vágva próbált meg a figyelem köéppontjában lenni. Amikor szembesítették vele, hogy egy kicsit too much, akkor azt mondta, hogy neki nagyon nehéz egyedüli feketeként érvényesülnie. Ez azért is volt vicces, mert volt nála egy sokkal feketébb csaj is. És nem azért szálltak rá, mert más színű a bőre, hanem mert tökre be volt rúgva és tiszteletlen volt.

Másnap megkezdődött az igazi munka. A feladat egyszerű volt: pénzt kellett keresni. Lohan üzlettársa, az érzéketlen, szívtelen Panos közölte, hogy adjanak el minél több piát, bármit, csak dőljön a lé. Az egyik srác kapott is egyből egy VIP vendéget. Panos elmondta a kamerába, hogy ő a legrosszabb kuncsaftjuk, mert szinte lehetetlen a kedvében járni, mindig akar valamit, de semmi se jó neki igazán. (Itt ezzel nem volt gond.) A lányok közül akadtak, akik viszont csak lézengtek, nem tudtak igazán értékesíteni semmit, valaki sírva is fakadt, hogy milyen borzalmasan kommunikálnak egymással. Itt Lindsay Lohan le is ült az illetővel, hogy amint úgy érzi, hogy nincs biztonságban, rosszul bánnak vele, egyből jöjjön hozzá. 

Lindsay Lohan elárulta, hogy anno azért csinálta ezt a helyet, hogy aki ide jön, az biztonságban érezze magát.

Többször is kihangsúlyozták, hogy ez szigorúan az üzletről szól, és nincs helye érzelmeknek, mégis vannak ilyen emberi pillanatok. De, ha arról van szó, hogy pár Amerikából jött suhanc szétcseszi az ő nehezen felépített birodalmát, az más. Itt bukott ki Lohanből, amikor Panosszal beszélgetett, hogy

ő aztán Putyinná változik ha kell, ha túl sok lesz itt az érzelem.