IMG 4380

A Bors informátora szerint valószínű, hogy szívinfarktus vitte el Andy Vajnát

2019.01.22. 08:10

A ma reggeli hírösszefoglalót természetesen az Andy Vajna elhunytával kapcsolatos fejleményekkel kell kezdenünk. Először is a Bors megszólaltatta „a család egy közeli barátját”, aki többek között arról beszél, hogy Vajna Tímea hogyan reagált a negatív kommentekre, amik vasárnap dél óta elöntötték a közösségi médiát:

Timi most is Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, hogy mit írtak, hanem azt, hogy ki írta.

A névtelen informátor ezen kívül azt tartja valószínűnek, hogy  bár a producernek voltak egészségügyi problémái, Andy Vajnát infarktus vitte el:

Szombaton még teljesen jól volt, legalábbis semmi jele nem volt annak, hogy néhány óra múlva halottnak nyilvánítják. Valószínűleg már aznap este, éjszaka szívinfarktust kaphatott, de csak másnap, vasárnap reggel kilenckor talált rá a személyzet.

Andy Vajna haláláról megemlékezett továbbá Sebestyén Balázs és Vadon János is a rádióban, többek között azzal, hogy velük a producer mennyire korrekt volt mindig, hozzátéve azonban, hogy „jól seggbe rúgna minket, ha most azt mondanánk, hogy most nem csinálunk műsort, nem röhögünk, nem vagyunk vidámak”. A hétfő reggeli adást teljes egészében itt hallgathatja meg a Youtube-on. A Mokkában pedig Návai Anikó beszélt Andy Vajnáról, hangsúlyozva, hogy aki ma Hollywoodban valaki, az mind Andy Vajnánál kezdte.

További hírek:

  • Fördős Zé azt posztolta az Instagramjára, hogy fürdik a tengerben. Pontosabban szörföl, méghozzá Srí Lankán.
  • Liptai Claudiáék viszont már hazatérték a dominikai nyaralásból, a műsorvezető a párizsi reptérről posztolt.
  • Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi mindig kivasalja a haját, de most talált és posztolt magáról egy korábbi képet, amin látszik, milyen a haja a természetes göndörséggel.
  • A 2017-es X-faktor-győztes duóból, a Ricco & Claudiából Farkas Claudia azt mondta a Blikknek, hogy elmegy Prágába menedzsment marketinget tanulni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Bors informátora szerint valószínű, hogy szívinfarktus vitte el Andy Vajnát

A család közeli, de meg nem nevezett barátja szerint a producer szombaton még teljesen jól volt. További hírek, nem csak Andy Vajna elhunytával kapcsolatosan.

11 · Jan 22, 2019 08:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments