Palvin Barbara életében hosszú, hosszú idő után egy olyan férfi is főszerepet kapott, aki iránt látványos, kölcsönös szerelemmel van, és akiről lépten-nyomon áradozik is a nyilvánosságnak. Az Apafej című Adam Sandler-filmből kisfiúként megismert, az évek alatt azonban férfivá érett Dylan Sprouse ugyanis jó pár hónapja jár a modellel, aki talán még sosem beszélt ennyire nyíltan és őszinte rajongással egyetlen férfiról sem. Oké, a legtöbbel amúgy is csak hírbe hozták, de élete első komolyabb, 19 éves korában véget ért kapcsolatára sem úgy emlékszünk, mint a legizzóbb szerelemre, amelyet Palvin hétről-hétre az egekig magasztalt volna. Dehát hol is van az már! 

Ezért, és az éveken át tartó szinglilét miatt gondolta és fogadta el a külső szemlélő, hogy a 25 éves modell kényesen ügyel arra, hogy titokban tartsa a magánéletét a közvélemény előtt. Ehhez képest mi történik most? Egy profi Vogue-videóban vall szerelmet, az Instán is megéli kapcsolatuk minden romantikus pillanatát, és amint lehetősége nyílik rá, ömleng egy kicsit a fiatalember tökéletességéről. Gyakorlatilag a kezdetektől fogva. 

Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és aki olyan, mint én. Például, ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni a negatív dolgokat, de lehet, ha megunja, hogy „basszus, már megint rosszkedve van, nekem kell őt felvidítani”. Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik

- nyilatkozta kapcsolatuk hajnalán a Borsnak. Azóta meg úgy fest, a lakáskeresés az új projekt (bár ezt hivatalosan még nem erősítették meg), ráadásul a Story magazin szerint nemrégiben arról posztolt, hogy

MEGTALÁLTA A TÖKÉLETES PASIT, AKI NAGYON GYENGÉD és KEDVES.

Most, hogy ennyi inger után mi is hozzá hasonlóan kezdünk érezni Dylan Sprouse iránt, kénytelenek vagyunk kijelenteni, hogy ez bizony egy nagyon, nagyon komoly szerelem, ami talán örökké is tarthat. 

Ön szerint örökk fog tartani?