Ezen a héten volt Párizsban az haute couture-divathét, ami a szokásos pret-a-porter-divattal szemben a még előkelőbb fényűzést, az úgynevezett magasszabászatot mutatja be. Ebben az összefoglalóban azonban nem a kifutókat nézzük, hanem azokat a hírességeket, akik ezeken a divatbemutatókon közönségként vettek részt, összegyűlt ugyanis Párizsban erre az alkalomra rengeteg híresség. Volt néhány elég nagy meglepetés, nézzük őket sorban! Önnek ki tetszik a legjobban?

Kristen Stewart

Tényleg, kérjük, kattintson a fenti képre és nézze meg azonnal Kristen Stewartot az egyik egészalakos képen, mert amit fent lát, az még úgymond csak a jéghegy csúcsa. A képek a Chanel rendezvényén készültek a héten, és természetesen a színésznő is 100% Chanelt visel éppen. Nehéz azonban eldönteni, hogy az újabb fiús szetthez ez az arckifejezés csak a szokásos nézés Stewarttól, vagy tényleg megint kínban érzi magát, hogy ki kellett rittyenteni, és hogy olyanra sikerült a szett, amilyenre. Kristen Stewart elég régóta elég rendesen távolítja magát a divattól és az eleganciától, érdekes, hogy a Chanel még mindig erőlteti az együttműködést vele.

Geraldine Chaplin

Ebben az összeállításban két nagyon híres vezetéknév szerepel, és itt jól következtet: Geraldine Chaplin a legendás Charlie Chaplin lánya. A most 74 éves színésznő szintén ott volt a Chanel bemutatóján, és nem csak látványos kiegészítői, valamit a képeken keresztül is átvibráló energiája miatt választottuk be őt a hét hat legérdekesebben öltözött nője közé. A kedvenc részletünk a fenti fotón megint pont nem látszik, úgyhogy kattintani kell érte: Geraldine Chaplin ugyanis bakancsot és citromsárga zoknit viselt aznap.

Karlie Kloss

Nézzünk most valakit, aki egy minden ízében nőies-romantikus ruhában ment el magasszabászatot nézni: ő Karlie Kloss, 26 éves amerikai modell. Nála azon lepődtünk meg egy kissé, hogy ez a szemből kifejezetten decens ruha hátulról milyen merészen átlátszó, valószínűleg direkt kilátszó színű nagyibugyi van alatta. De persze Karlie Kloss megjárta a Victoria's Secret bemutatóit is, szóval azért teljesen készületlenül nem érhet senkit a dolog.

Naomi Cambell

A nagy szupermodell-generációnak a mai napig legaktívabb tagjáról egyszer már írtunk ezen a héten, mert a Valentino bemutatóján egy teljesen átlátszó felsőt adtak rá, melltartó nélkül. Más típusú meglepetés, de figyelemre méltó a fenti megjelenése is, természetesen a drasztikus hajváltás miatt. Naomi Campbell már 30 éve a hosszú, fekete, egyenes, középen kettéválasztott hajú szupermodell, erre most egy melírozott afrofrizurával mutatkozott. Igen, ez tényleg ő, még akkor is, ha a lepkeszemcsitől az arcából nem látszik túl sok minden.

Irina Shayk

Egy divathét értelemszerűen a modellek gyülekezőhelye, és nem hiányzott Irina Shayk sem. Ha sampongyárunk lenne, a fenti képek alapján egészen biztosan őt kérnénk fel, hogy reklámozza a hajat fényessé tevő termékeinket, de Shayk nemcsak a haja miatt figyelemre méltó. Ehhez az elegáns blézer-blúz kombóhoz ugyanis farmer forrónadrágot vett, ráadásul combcsizmával. Sohasem idegenkedett ő egy kis villantástól, hát most a combjából mutatott meg valamennyit.

Camila Coelho

Kinek az öltözéke tetszett a legjobban?

Camila Coelho esetében azonban a vezetéknév megtévesztő lehet, mert nem mélyenszántó lelki regényekre kell most gondolni, mert azokat Paulo Coelho írja. Ez viszont Camila Coelho, egy fiatal, brazil modell-influencer, nagyjából ugyanannyi követővel, mint Palvin Barbara.

Ő egy különleges fazonú, fehér kisruhában érkezett a Balmain bemutatójára, és a szettet természetesen maga is dokumentálta az Instagramján, kiemelve, hogy igen, a haja direkt olyanra van megcsinálva, hogy úgy nézzen ki, mintha vizes lenne. Hát ha ő tényleg influencer, azaz befolyásolja az embereket, akkor a jövő héttől minimum tízmillió ember fog ugyanilyen séróval mászkálni. Meglátjuk, hogy ez így lesz-e, addig is, kérjük, szavazzon a kedvencére!