A hétfő reggeli hírösszefoglalót az immár több, mint egy hete elhunyt Andy Vajna temetésének részleteivel kezdjük. A legérdekesebb, hogy a Blikk szerint a Fiumei úton tartandó szertartáson beszédet fog mondani Arnold Schwarzenegger, és az is lehet, hogy Antonio Banderas is részt vesz majd, bár ez a találgatás mindössze azon alapszik, hogy a spanyol színész szintén jó barátja volt a magyar producernek. Mindenesetre, mivel a kormány saját halottjának tekinti Andy Vajnát, a meghívottakról a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság dönt. 

Közben Los Angelesben volt már egy megemlékezés az elhunytról, ezen a Miniszter félrelépet is levetítették, és a résztvevők között volt Szegedi Gabriella, Andy Vajna személyi asszisztense, illetve Peter Medak, Gárdos Éva és Csupó Gábor rendezők. A Blikknek van videója az eseményről.

Vajna Tímea Instagramján egy, a múlt éjjel kitett fotógyűjteménnyel most már hatra nőtt a fekete-fehér, megemlékezős posztok száma. A kommentelési lehetőséget is visszaállították.

További hírek:

  • Tóth Vera szerelmes lett, úgy érzi, megtalálta lelki társát, akár az anyaságra is késznek érzi magát, de új szerelmét nem mutatja meg (egyelőre) a nagyközönségnek. Ezeket Joshi Barat tévéműsorában mondta most el megint, amit a Bors szemléz.
  • Még mindig nem zárult le Cicciolina és volt férje, Jeff Koons ügye közös gyermekük elhelyezése kapcsán. A Blikk most úgy tudja, hogy akár elfogatóparancsot is kiadhatnak Cicciolina ellen, amiért annak idején magával vitte a fiát.
  • Mihalik Enikő posztolt egy videót az Instagramjára, amin egy cipővel telefonál.
  • Bye Alex posztolt egy videót az Instagramjára, amin tökkopasz.
  • Istenes Bence pedig (bizonyára még mindig a 10yearchallenge kapcsán) 2008-2009-ből származó fotókat osztott meg. Megtekintésre ajánljuk őket.

Jó hetet kívánunk önnek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme egyben a legfontosabbak Andy Vajna temetéséről, plusz további hírek

Jön a temetésre Schwarzenegger, Vajna Tímea Instáján újra lehet kommentelni, és Hollywoodban már volt egy megemlékezés.

6 · Jan 28, 2019 08:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments