Vasárnap este párbaj volt a Való Világban, a nézők VV Zsuzsu és VV Reni között választhattak. Ha ön nem követte volna figyelemmel az adásfolyamot, akkor az alábbi ordibálós videóból elég jó képet kaphat arról, hogy ez a két személy milyen kapcsolatban volt egymással a villában.

De nemcsak szópárbajok voltak az elmúlt napokban ebben a műsorban, hanem bunyózás is, amint azt előre beharangozták. A játékosoknak az Éjjel-Nappal Budapest szereplőivel kellett megmérkőzniük, maradjunk akkor VV Zsuzsunál, íme a meccs, amin ő állt ki ÉNB Tamara ellen.

Összesítésben az Éjjel-Nappal Budapest szereplői győztek, szóval jobb, ha a villalakók maradnak az ordibálásnál. Szintén az üvöltözés ment a kiszavazóshow alatt, vegye le a felére a hangerőt a gépén, mielőtt a play gombra kattint.

Nem csoda, hogy a műsor után Puskás Peti azt írta, hogy lefáradt és egyik fülére megsüketült. Végül pedig, rekordmennyiségű szavazat alapján Zsuzsu nyert elsöprő fölénnyel, erről is mutatunk egy videót, és ha ön ezt is megnézi, akkor már tényleg mindent tud arról, hogy hol áll jelenleg a Való Világ Powered by Big Brother 9.