Vajna Tímeához közel álló jósnő azt mondta, hogy Andy Vajna özvegye retteg a beláthatatlan jövőtől. Mindezt onnan következtette ki, hogy korábban készült közös fotókat nézeget és posztol az Instagramjára, tehát „még az első sokkból sem ocsúdott fel”. Ehhez képest a Story magazin úgy tudja, hogy 

Vajna Tímea mindent megtesz azért, hogy tökéletesítse angoltudását, amit edzés előz meg, majd jöhet a színiiskola is, ahol imádják az akcentusát, amin egyébként szeretne még dolgozni.

Tehát van itt két ellentmondásos információ, plusz itt van az is, hogy állítólag Andy Vajna özvegye fél éven belül megszerezheti az amerikai állampolgárságot. Azt eddig is lehetett tudni – korábbi nyilatkozatok alapján –, hogy Andy Vajna támogatta ebben a tervében is feleségét, hogy Los Angelesben éljen és ott tanuljon meg angolul. Hogy az amerikai állampolgárság megszerzése megmarad-e célként Vajna Tímea számára, arról nincs biztos, az érintett által megerősített információ. Ami viszont tény, hogy

a héten valaki 10 millió forinttal megnövelte a Mr. Funk Kft. jegyzett tőkéjét.

Az Igazságügyi Minisztérium honlapján elérhető cégjegyzék szerint a fánkozó 2016 júliusa óta 3 millió 300 ezer forinton álló jegyzett tőkéjét a héten 13 millió 300 ezer forintra növelték.

Hogy ez miért pont most, Andy Vajna temetéséhez közeli időpontban történt? Ezzel kapcsolatban kerestük Gomez Norbertet, a Mr. Funk Kft. társtulajdonosát, de cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni, így nem kaptunk választ kérdéseinkre.

A tőkeemelésre magyarázat lehet, hogy a The Donut Library és Mr. Funk korábban már ismert fúziójának hivatalos határideje 2019. január 31. volt. A The Donut Library üzleteinek telephelyként való bejegyzése is ezzel a dátummal lett feltüntetve az e-cégjegyzékben. Elképzelhető, hogy van összefüggés a beolvadás végső határideje és tőkeemelés között.

Korábban Vajna Tímea annyit mondott a Mr. Funk pénzügyi dolgait illetően, amikor egy 300 milliós kölcsönre rákérdeztünk, hogy azt 

Andy adta.

A fánkozó az eddig ismert cégügyi beszámolók szerint még nem nyereséges. Tavaly is 168 millió forint mínuszt termelt. De így is maradt a terv, amit Gomez Norbert már 2017 nyarán közölt a Velvettel, hogy a Mr. Funkból franchise lesz. 2018 nyarán meg is vették a The Donut Libraryt, majd nyílt is egy Gomez Norberthez köthető The Coffee Library Portugália fővárosában, ami pont úgy néz ki, mint egy The Donut Library, csak azért nem ezt a nevet viseli, mert a Donut bejegyzett márkanév az Ibériai-félszigeten.