Sebestyén Balázs a Balázsék című reggeli rádióműsorban fakadt ki, mennyire nem tartja kompetens személyeknek a Dal jelenlegi zsűrijét, Vincze Lillát (a Napoleon Boulevard egykori énekesnőjét), Nagy Ferót, Both Miklóst és Mező Mihályt. Szerinte ugyanis egyikük jobban utálja a popzenét, mint a másik, ami egyértelműen kitűnik az értékeléseikből. 

Fú, az A Dal! Gyerekek! Fú! Nem értem, miért ültettek olyan embereket a zsűribe, akik alapjában véve utálják a popzenét. Ezt nekem mondja meg valaki! Mikor ott popelőadók vannak. A zsűriben meg négyből hárman nem szeretik a popzenét

- idézi a műsorvezetőt a Blikk. Sebestyén aztán bírálta Mező Misi és Both Miklós műsorban betöltött szerepét is:

De Mező Misi megy az után a néprajzkutató csávó után, aki elég jól gitározik, de sose szerette és sose értette igazán a popzenét. Soha a büdös életben! Nem is ért hozzá, és olyan blődségeket mond, hogy...na, mindegy is. 

A zsűritagok közül a magyar egészségügyi helyzettel elégedett Nagy Feró reagált csak az elhangzottakra: 

Ennek elgurult a gyógyszere. Az „Azok a boldog szép napok” nem popzene? A „Mielőtt végleg elmegyek” nem popzene? Ez az ember azt gondolja, meg tudja mondani, mi a pop és mi a rock? Én nem akarom tudni. Jó zene van és jó műsorvezető, a többi nem érdekel.