Tegnap este megvolt a Kölcsönlakás című film premierje. A projekt már csak azért is nagy érdeklődésre tartott számot, mert a vígjátékot Dobó Kata színésznő rendezte, ez volt élete első rendezése. Az alábbi posztból kiderül, hogy a stábban nem ő volt az egyetlen Andy Vajnához egykor a magánéletben is kötődő személy: kapott munkát a forgatáskor Andy Vajna sógornője, azaz Vajna Tímea húga is. Palácsik Lilla fotósként dolgozik, és a film premierje után posztolta, hogy a Kölcsönlakásnak ő volt a hivatalos standfotósa vagy werkfotósa, azaz ő dokumentálta, hogyan készül a film.

Többek között ezt írja az alábbi posztban:

Andynek, Dobó Katának és Sárosi Monának köszönhetően lehetőséget kaptam, hogy végig rögzítsem a film készítésének minden percét. Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végig nézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlatszerzésre!

A Kölcsönlakásról az Indexen már kritika is olvasható, kollégánk sajnos nem rajongott a filmért.

További hírek a mai napra:

  • A Família Kft-ben gyerekszínészként megismert Spáh Dávid szintén életében először rendezett, de ő nem filmet, hanem egy általa is írt színdarabot, írja a Blikk.
  • Vajna Tímea pedig közben repülőről posztolt Insta Storyt, viszi magával elhunyt férje hamvait Amerikába.
  • Ambrus Attila, azaz a Viszkis nem él hivatalos házasságban élettársával, viszont egy sámánszertartással egybekeltek. Ennek része volt egy vérszerződés: megszúrták az ujjukat, a vért borba csepegtették, és a bort közösen megitták. Az egykori rabló ezt a Borsnak nyilatkozta.
  • Dömsödi Gábor és Hajdú Péter nincs jó viszonyban. Pont emiatt fognak majd együtt szerepelni az RTL Klubon a Gyertek át! című műsorban, amit ezúton is ajánl a Blikk mindenkinek, aki kíváncsi, hogyan folytatódik a két tévés közötti viszály.
  • Balázs Pali tavaly betöltötte az ötvenet, most pedig levágatta 35 éve hosszan viselt haját, és tegnap új videóklippel is jelentkezett. A cikk megjelenésekor még csak 168-on áll a dal nézettsége a Youtube-on, szóval ha ön gyors volt, valóban az elsők között lehet, akik megnézhetik a Majd holnap írok... klipjét.

Reméljük, ezek a fontos információk szebbé teszik az ön Valentin-napját is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palácsik Lilla is dolgozott a Dobó Kata által rendezett filmen

Vajna Tímea húga volt a Kölcsönlakás hivatalos werkfotósa. A további hírekben: Ambrus Attila, azaz a Viszkis vérszerződést kötött házasság helyett.

6 · Feb 14, 2019 08:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments