Még a szombati Story Gálán volt alkalmunk beszélgetni egy kicsit Vasvári Viviennel, akit a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert meg az ország. A műsornak eddig két évada volt, és a reakciók elég szélsőségesek voltak rá, csakúgy, mint ahogy maga Vasvári Vivien is szokott kapni mindenféle kritikát azóta is, hogy a reality legutóbbi évada lement, hiszen a Luxus Viviként is emlegetett híresség folyamatosan aktívan szerepel a közösségi médiában – úgy is lehet fogalmazni, hogy influenszerkedik. Többek között ezekről a negatív kritikákról is kérdeztük az alábbi beszélgetésben.

Lassan indultok tovább a bálból, milyen volt számotokra az este?

Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel, nagyon tetszett a helyszín – a tavalyi helyszín is nagyon tetszett, nekem ez a második Story Gálám. Két ruhával készültem, de nem gondoltam, hogy itt fogom átvenni a partiruhámat, mert azt gondoltam, hogy majd csak akkor, ha kimentünk innen, de nagyon feltörte a cipő a lábamat, ezért kénytelen voltam. A hosszú elegáns ruhához nem szerettem volna a csizmát felhúzni.

Sokan vannak, akik negatívan állnak hozzád, és valószínűleg ennek az egyik oka az lehet, hogy a tévéműsorod koncepciójából azt gondolják, hogy a férjed pénzéből élsz. Fairnek érzed ezt?

Nem! Attól, hogy feleség vagyok, ugyanúgy reggeltől estig dolgozom, nevelem a két gyerekem, viszem őket óvodába, mosok-főzök-takarítok, mindent csinálok! Nem oké, hogy azért, mert valaki luxusfeleség, el van könyvelve annak, hogy el van tartva. Kezelem a médiafelületeket, ahol megjelenek, képeket szerkesztek, megírom a posztokat, a követőkkel foglalkozom – és a média mellett ott van a többi vállalkozásom is.

Nem gondolkodtál azon, hogy megbízol valakit, hogy segítsen ezekben a dolgokban?

Gondolkodtam rajta, de nem szeretném, mert az úgyse lenne olyan, amilyennek lennie kell. Egy asszisztens egyrészt nem tudná olyan szeretettel csinálni, mint én, másrészt nem tud helyettem a követőimnek választ adni. Nem lenne az igazi.

Lesz harmadik évad a Feleségek luxuskivitelbenből?

Nem tudom!

Ha lenne, vállalnád a szereplést?

Igen.

Mennyivel több szabadidőd van most, hogy nem forgatsz realityt? Időigényes dolog egy ilyen műsorban szerepelni, vagy szinte észre sem veszed, mert úgyis csak mennek utánad a kamerával?

Azért elvesz időt egy ilyen műsor készítése – a jó munka mindig időigényes. Ha én valamit csinálok, nem szeretem összecsapni, figyelek arra, hogy mit adok ki a kezemből.

Szerinted miért voltak ilyen szélsőséges vélemények ezzel a műsorral, vagy akár a te személyeddel kapcsolatosan?

Szerintem az a probléma, hogy sok ember nem tud ezen szórakozni. Amerikában már több, mint tíz évad lement, nálunk még csak kettő. Amerikában sokkal lazábbak és elfogadóbbak az emberek, nem irigyek – amikor kint szültem a kisfiam, kint voltunk pár hónapig, és előfordult, hogy az utcán egy hajléktalan adott lufit és banánt a lányomnak. Még a hajléktalan is kedves!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien a luxusfeleségekről: „sok ember nem tud ezen szórakozni”

A Feleségek luxuskivitelben sztárját az őt érő negatív kritikákról kérdeztük, de azt is elmondta, miért volt két ruhája a Story Gálán.

191 · Feb 14, 2019 09:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments