Ezen a héten a heti trendben természetesen a Story Gáláról lesz szó, hiszen ez nemhogy a hét, az egész év legjelentősebb celebeseménye, megszámlálhatatlanul sok híres vendéggel. Alább összegyűjtöttük a rengeteg szép és/vagy látványos öltözék viselője közül azt a hat bálozót, akik nekünk a legjobban tetszettek. Kattintgassa végig a fotókat, mert a végső döntést, mint a heti trendben mindig, ezúttal is önre hagyjuk: hatuk közül ki tetszik a legjobban?

Ónodi Eszter

Amikor Ónodi Eszterrel beszélgettem egy kicsit, hangsúlyozta, hogy olvasta ám, hogy hiányoltam róla a körömlakkot, amikor az Aranyélet 3. évadjának a premierjéről érkezett fotókat nézegettük az akkori heti trendben, ezért most direkt kifestette a körmét. A Katona József színház színésznőjének specialitása, hogy a klasszikus dívás-művésznős fazonokba mindig visz valami menőséget vagy vagányságot, és ezúttal is így tett, érdemes megfigyelni a képösszeállításban ezt a különleges szoknyát! Ónodi Eszter nagy kedvence a heti trendek olvasóinak: az olvasói szavazatok alapján 2017-ben és 2018-ban is ő lett az év legjobban öltözöttje, szóval már csak ezért is muszáj odafigyelnünk arra, milyen alkalmon hogyan jelenik meg ő.

Vasvári Vivien

A fenti kép nem sokkal az érkezés után készült: Vasvári Vivien, akit a legtöbben a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismernek, így fényképezkedett a férjével, Fecsóval. Ez a púderszínű ruha tisztafehér verzióban, esetleg egy kicsit kevésbé szexi dekoltázzsal menyasszonyi ruhának is beillene, viszont egy ilyen medálhoz jól jön, ha kivágott a ruha. Vasvári Vivien azt mesélte nekünk, hogy ezt az ékszert egyszer korábban Sofia Loren viselte, és ezzel még nem volt vége erre az estére a meglepetéseknek.

Ugyanis jött még egy párhuzam a menyasszonyokkal: Vasvári Vivien éjfél körül átöltözött egy még szexibb, de hasonló színű és stílusú miniruhába, egy kvázi-menyecskeruhába, ahhoz azonban már combcsizma tartozott. Természetesen ezt is meg lehet nézni a képösszeállításban.

Cynthia Dictator

Cynthia Dictatort mindig is saját, egyéni stílusáról ismertük, és ezúttal sem olvadt be a bálozók közé. A fenti szetthez volt még egy hosszú ujjú, szintén fekete felső, de Cynthia Dictator a gála jó részén csak ezt a melltartót viselte. Azt mesélte nekünk, hogy csak az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy tényleg eljön az estélyre, és ekkor festette be ezt a szoknyát feketére – eredetileg barna volt. Ennél nagyobb karikafülbevalót nem biztos, hogy láttunk már, és az arányokkal játszik ez a Moschino-nyaklánc is. Nagyon ötletes és különleges kiegészítőket választott össze Cynthia Dictator erre a Story Gálára, de persze a hajdresszt azóta se feledjük, pedig már négy éve volt!

Horváth Éva

Térjünk vissza Horváth Évával a klasszikusabb fazonú estélyikhez, de azért persze itt is van néznivaló: ezt a kékeszöld ruhát színátmenetesre festett tollak díszítették az alján és csípőnél. Természetesen azonban a földig érő, de felhasított ruhaujjak teszik igazán különlegessé és látványossá ezt a ruhát, az uszály már csak hab a tortán.

Som-Balogh Edina

A Barátok köztből is ismert Som-Balogh Edina egy olyan ruhát viselt, ami számomra azzal tűnt ki elsősorban a többi közül, hogy van benne valami nagyon fiatalos a sok nagyasszonyos estélyihez képest. Ez részben nyilván az összeállítás kék-zöld-rózsaszín színkombinációjának köszönhető, amit a smink nagyon csinosan ismétel meg. Valamiért a felsőrész kevésbé tűnik erősnek-érdekesnek efölött a nagyon csinos és nagyon felsliccelt szoknya fölött, de lehet, hogy csak a csomót keressük a kákán már megint.

Görög Zita

Annyira régóta jelenik meg a heti trend cikksorozat itt a Velveten (majdnem) minden vasárnap, hogy már én sem emlékszem, hogy miért pont hat személyt mutatunk minden alkalommal, de a hagyományainkhoz ragaszkodunk, ameddig tudunk. Most is tudtunk, de most nem volt könnyű, sőt, ezúttal kifejezetten nehéz volt csak hat gálázót kiválasztani, annyira erős volt a felhozatal. De nézze meg bárki a fenti fotót, ki tudta volna kihagyni Görög Zitát?

A modell-színésznő-édesanya egy pirosasvörös, klasszikus fazonú estélyit viselt, ami élőben annyira meggyőző volt, hogy azt találtam mondani, hogy van benne valami a Disney-hercegnőkből is, de úgy tűnt, hogy Görög Zita értékelte a megjegyzést – az biztos, hogy nem kritikának szántam. Ez a ruha már önmagában is rendkívül látványos, Görög Zita nyilván nem akarta túlsrófolni a dolgokat, ezért az ékszerek már visszafogottabbak, a smink szintén az. A tavalyi Story Gálán olvasóink szerint ő volt a legjobban öltözött, kíváncsian várjuk, idén hogyan alakulnak majd a szavazatok!

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett a 2019-es Story Gálán?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Story Gála best of: íme a kedvenc ruháink, válasszuk ki együtt a legjobbat!

Cynthia Dictator például melltartóra vetkőzött, Vasvári Vivien minibe öltözött át, Görög Zitában volt egy kis Disney-hercegnő. Ki tetszik a legjobban?

142 · Feb 10, 2019 04:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments