IMG 7417

Liptai Claudia Instagramja az új Szeszélyes évszakok

2019.02.16. 14:53

Úgy látszik, túlságosan magasak lettek az elvárásaink, amikor Liptai Claudia nemrég azt mondta, hogy a sok tévés szereplés után szeretné már magát újra színésznőként is megmutatni, ezért fel fog tenni rövid, humoros jeleneteket az Instagramjára. A hónap elején még a „kicsit börleszkszerű” jelzőt alkalmaztuk, de Liptai Claudia azóta is gyártja ezeket a jeleneteket, és most már teljesen átment Szeszélyes évszakokba. Íme a legfrissebb példa, a téma a fogyókúrázás, és erre a Blikk azt mondja, hogy

ennél viccesebb ma már nem lesz.

Hát mi azért nagyon reméljük, hogy de.

Ha van türelme még egy ilyen jelenethez, íme egy másik, ez elméletben a reggeli kávézásról szól, bár a gyakorlatban inkább arról lehet többet megtudni belőle, hogy mi a különbség a viccesség és a vicceskedés között.

Természetesen nem tartjuk a saját véleményünket (sem) mérvadónak, ezért kíváncsiak vagyunk az önére is. Ha belepillantott a két videóba, kérjük, szavazzon!

Tetszettek önnek Liptai Claudia humoros jelenetei?

  • 2013
    Rosszabbul éreztem magam utána, mint előtte
  • 942
    Háát...
  • 531
    Tetszett, nevettem!

Szerintünk Liptai Claudia ennél viccesebb szokott lenni, amikor csak úgy megrendezés nélkül önmagát adja, tehát bizonyára lesz ez még jobb is, ha úgy dönt, hogy folytatja a sorozatot. Plusz eddig még csak 5 rész készült el belőle, szóval majdcsak belejön. További reményre adhat okot, hogy van ez az alábbi Star Wars-os videó, és bár ettől se szakadnak be az ember rekeszizmai, ez legalább teljesen mentes a szeszélyesévszakok-fílingtől. Kajdi Csaba példája is mutatja, hogy hatalmas sikereket lehet elérni egy kis humorral az Instagramon, szóval drukkolunk Liptai Claudiának, lehet ebből még akármi!