IMG 7417

Liptai Claudia Instagramja az új Szeszélyes évszakok

2019.02.16. 14:53

Úgy látszik, túlságosan magasak lettek az elvárásaink, amikor Liptai Claudia nemrég azt mondta, hogy a sok tévés szereplés után szeretné már magát újra színésznőként is megmutatni, ezért fel fog tenni rövid, humoros jeleneteket az Instagramjára. A hónap elején még a „kicsit börleszkszerű” jelzőt alkalmaztuk, de Liptai Claudia azóta is gyártja ezeket a jeleneteket, és most már teljesen átment Szeszélyes évszakokba. Íme a legfrissebb példa, a téma a fogyókúrázás, és erre a Blikk azt mondja, hogy

ennél viccesebb ma már nem lesz.

Hát mi azért nagyon reméljük, hogy de.

Ha van türelme még egy ilyen jelenethez, íme egy másik, ez elméletben a reggeli kávézásról szól, bár a gyakorlatban inkább arról lehet többet megtudni belőle, hogy mi a különbség a viccesség és a vicceskedés között.

Természetesen nem tartjuk a saját véleményünket (sem) mérvadónak, ezért kíváncsiak vagyunk az önére is. Ha belepillantott a két videóba, kérjük, szavazzon!

Tetszettek önnek Liptai Claudia humoros jelenetei?

Szerintünk Liptai Claudia ennél viccesebb szokott lenni, amikor csak úgy megrendezés nélkül önmagát adja, tehát bizonyára lesz ez még jobb is, ha úgy dönt, hogy folytatja a sorozatot. Plusz eddig még csak 5 rész készült el belőle, szóval majdcsak belejön. További reményre adhat okot, hogy van ez az alábbi Star Wars-os videó, és bár ettől se szakadnak be az ember rekeszizmai, ez legalább teljesen mentes a szeszélyesévszakok-fílingtől. Kajdi Csaba példája is mutatja, hogy hatalmas sikereket lehet elérni egy kis humorral az Instagramon, szóval drukkolunk Liptai Claudiának, lehet ebből még akármi!