Állítólag még ma is 20 fok köré emelkedik a nappali hőmérséklet, szóval szép napunk lesz, meg is támogatjuk reggeli lapszemlénkkel. 

Kezdjük is azzal a fontos információval, hogy Curtis szerint a kábítószernek köze sincs ahhoz, hogy Majkával szakítottak, azt állítja, egészen más dolgok állnak a háttérben. 

Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott

- nyilatkozott a Blikknek az ominózus szakítással kapcsolatban, amikor Majka a színpadon közölte a rajongókkal, hogy elege van Curtis kábítószerfogyasztási szokásaiból, ezért inkább nem dolgozik vele többé. Ezen a bizonyos estén Curtis állapota nem tette lehetővé, hogy színpadra álljon, aztán fel is szívódott: mint kiderült, hazataxizott Budapestre. 

A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem.

Világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik.

A Blikk hálistennek azt is megkérdezte a rappertől, hogy mennyibe került a taxi hazáig, így már ezt is tudjuk:

Hatvanezer, basszus! Hatvanezer!

Ezek után semmi nem lehet olyan fontos, hogy megírjuk, de azért némi hatásszünet után mégis megpróbálkozunk vele.

  • Rákóczi Ferenc is megérdemli, akinek a rosszullétével már a címben riogat a BorsRákóczi Feri futás közben lett rosszul. A cikkből kiderül, hogy a maratont próbálta meg lefutni az olaszországi Maggiore-tónál, de túlságosan felment a pulzusa, ami miatt aggódni kezdett. Pláne azért, mert le sem ment, így eldöntötte, hogy kivizsgáltatja magát, hátha rejtett szívbetegség áll a háttérben. 
  • Egy másik nagyon izgalmas élethelyzetről is beszámol a lap hosszasan: arról, hogy Szandi olyan sokat gyakorol a következő Csak show és más semmire, hogy már a gyerekeit is kezdi idegesíteni. 
  • A Sztárban sztár legutóbbi adását Freddie nyerte, aki a Csellengők című egykori tévéműsorból is ismert Runaway Train című Soul Asylum-klipet adta elő, a háttérben eltűnt gyerekek fényképeivel. Ez kiverte a biztosítékot a zsűrinél, akik szerint ez a komoly téma nem a műsorba való, sőt. Incze Zsuzsa, a Csellengők producere is így vélekedik, a csatorna azonban úgy véli, fontos efféle témákra is felhívni a közönség figyelmét. (Blikk)
  • Még mindig téma Pintér Tibor és ex-barátnjője, Friderika szakítása, most épp a Legbátrabb páros legutóbbi része miatt. (A részleteket a Blikk cikkében találja).
  • Varga Ferenc (énekes) 18 kilót fogyott, miután kiderült, hogy nagyon magas a cukra. Már lejjebb ment, ahogy párja, Balássy Betti súlya is, aki vele együtt diétázik. (Bors)