Alföldy Anna, Hajdú Péter új barátnője szabályosan rettegett az első randijukon

2019.03.07. 11:15 Módosítva: 2019.03.07. 11:21

Február 21-én derült ki, hogy Hajdú Péternek új barátnője van. Eleinte annyit lehetett tudni a lányról, hogy 25 éves és modell. A nevére rákeresve viszont kiderült, hogy Alföldy Anna korábban szerepelt az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, a Viasat3 Flúgos Futamjában, illetve modell karrierjének lett volna egy olyan leágazása, hogy szerepelhetett volna a Playboyban, de ő visszautasította a fotózást, mert számára túl intim lett volna.

Eddig nem lehetett semmit sem tudni a megismerkedésükről, de a Story magazinnak most mindent elmondtak. 

Az interneten ismerkedtek meg

Hajdú Péter arról mesélt, hogy ő mindig nézni szokta, hogy kik követik, kik lájkolják a fotóit. Feltűnt neki Anna, akit be is követett, de fél évig nem lépett az ügyben. Aztán elkezdte alaposabban is megnézni a profilját, hogy a szép képeken túl mi van még. Kiderült, hogy több közös ismerősük is van, így az egyik Dunaszerdahelyi barátján keresztül szerzett információkat a lányról. Ezt követően még pár hétig figyelte az instáját, aztán ráírt.

Greeting from the mountains.⛷❄️ #ski#skiing🎿 #mountains#niceweather #withmyfather#happynes#austria

Alföldy Anna (@alfoldy_anna) által megosztott bejegyzés,

Anna egy síelős fotót rakott ki, amin épp nem volt rajta kabát, mire Hajdú annyit üzent neki: "Nehogy megfázz!" A szempillastylist modell nem is nagyon tudott miz kezdeni a helyzettel, emlékei szerint talán egy mosolygós arcot, ha válaszolt neki, miközben olyan gondolatok fogalmazódtak meg benne, hogy: 

Úristen, mit akarhat tőlem?

Pár nap szünet után megindult és egyre sűrűbbé vált csetelésük, majd Hajdú elkérte Anna telefonszámát, lefixálták, hogy másnap beszélnek, de a showman hiába kereste a lányt. Meg is írta neki, hogy kicsit csalódott. Meg is jegyezte, hogy el is ment a kedve az egésztől, de másnap Anna felhívta, és egy órán át beszélgettek. Ezt követte az első randi. Alföldy Anna bevallotta, hogy eleinte nagyon félt az első találkozáskor.

Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: Úristen, mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem? Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy át leszek verve. Egyáltalán mit akar tőlem Hajdú Péter?

- emlékezett vissza a modell.

Végül fokozatosan feloldódott, de a randi végén ő sem gondolta, hogy ebből valami komolyabb lehet. Hajdú sem esett egyből szerelembe.

Láttam, hogy Anna gyönyörű, de el kellett telnie pár hétnek, hogy úgy érezzem, érdemes lenne komolyabban is megpróbálni ezt a kapcsolatot.

- mondta a tévés producer, aki azt is elárulta, hogy futó kapcsolataival ellentétben Annáról már mesélt gyermekeinek, akik nyugtázták a dolgot.

Mit szólnak ehhez a szülők?

Hajdú Péter édesanyja rokonszenvesnek találja Alföldy Annát. A lány anyja viszont a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy Hajdú Péterrel van együtt. Ami a véleményét illeti: nincs róla se túl jó, se túl rossz véleménnyel. A leginkább a nagyszülők voltak kiakadva. Illetve Anna apja még nem is találkozott Hajdúval. Tart is tőle, mivel közte és párja között 18 év van. Hajdú szerint ennyi bőven belefér.