Puskás Peti, az X-faktor mentoraként is ismert 34 éves zenész a következőket tette közzé csütörtök este arról, hogy szakított barátnőjével, Eke Angélával:

Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról.

Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek.

A két híresség most új szakaszba lépő kapcsolatának kicsit döcögős indulásáról annak idején a Celeb vagyok, ments ki innen kapcsán lehetett hallani, aztán Eke Angéla szerepelt a Hungary's Got Talentben, legutóbb pedig arról beszélt, hogy színésznőként ő is ki volt téve szexuális zaklatásnak.

A szakítás bejelentését tartalmazó posztot itt lehet megnézni a Facebookon, amihez Puskás Peti egy közös fotót is mellékelt.