A legszexibb német rendőrnőnek szóltak a munkahelyén, hogy ne instázzon ennyit

2019.04.19. 11:34

Adrienne Koleszar vagy Koleszár Adrienne egy több mint 600 ezer követővel rendelkező német nő, akit sokan Németország legszebb rendőrnőjének tartanak. Az utolsó hír róla a Daily Mail szerint az, hogy miután körbeutazta a világot, ismét visszatért rendőri munkájához, és szakított a párjával. Pontosabban a barátja dobta őt, azért, mert nem tudta kezelni barátnője közösségi médiában szerzett hírnevét. 

Koleszar nem bánkódik túlzottan emiatt, vagy legalábbis annyira biztosan nem, hogy az exe miatt hanyagolta volna a közösségi médiás szereplését. A 34 éves instahíresség tavaly egy féléves szabadságra ment, hogy bűnüldözés helyett inkább beutazza a világot. Többhónapos vakációjáról rengeteg képet feltöltött az Instagram-oldalára. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bikini-Ultimatum. DIE Entscheidung. 01.01.2019. 🦄 #lieblingsbild #erinnerungen

Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) által megosztott bejegyzés,

Bikini body itt is...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sie schreibt das Ende selbst. Hat sie gesagt. Und das hier ist das Ende. [Punkt] ♡ . Mehr wollte ich nicht schreiben. Und doch möchte ich noch was loswerden. Ich werde wiederkommen, ganz bestimmt. Weil ich das hier genauso liebe, wie die Realität. Also das echte Leben. Das was unglaublich viele Menschen nicht [mehr] wirklich können. Einfach LEBEN. Weil sie nicht da sind. So wie ich eben auch ganz oft. Social Media [Instagram] macht manchmal traurig. Irgendwie ein Fakt, der so real geworden ist, dass ich Gänsehaut bekomme. So habt ihr abgestimmt. Auf Menschen zugehen, miteinander sprechen, sagen was man denkt, sagen was man fühlt, einfach ehrlich sein auch wenn es wehtut. Das haben wir verlernt. Wir verstecken uns hinter unseren Bildschirmen, Tag für Tag, verfassen bedeutende unbedeutende Texte und meinen am Ende doch alles ganz anders. Weil Honig besser schmeckt als Essig. Und nichts sagen, ist besser als lügen. Und alle Optionen offenhalten, ist besser als die Wahrheit. Bloß niemanden verletzen. Und doch tun wir genau das. Diese Mentalität. Ich kann sie nicht ausstehen. Vergleiche! Das Leben der Anderen. Maßstab. Bittersüße Selbstverletzung. Tag für Tag. Wir kümmern uns weniger um unser eigenes wundervolles Leben, als das Leben anderer zu beobachten, zu beneiden, zu bewerten, zu beurteilen, zu verurteilen, wegzuwischen und von vorn. Endlosschleife. ∞ #bedeutungslos

Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) által megosztott bejegyzés,

Bikini body ott is.

Noha a rendőrnő alakjában most aligha lehetne hibát találni, nem volt ez mindig így. Koleszár is bevállalta tavaly a tízéves kihívást, melynek lényege, hogy egy friss képe mellé odateszi a delikvens egy tíz évvel korábban készült fotóját is. A két kép között különbség Koleszár esetében több mint látványos. 

A drezdai rendőrnő életét más szempontból is megnehezítette ismertsége.  Munkahelyén nem nézték jó szemmel Koleszár online hírnevét:  összeegyeztethetetlennek tartották, hogy egy rendőrnő egymás után tölti fel a magáról készült bikinis szelfiket. Az pedig már végképp betette a kaput a munkahelyén, hogy több hónapon keresztül szabadságon volt, ezért Koleszár, amint azt a New York Post is írja, ultimátumot kapott decemberben: vagy visszatér rendőrnői állásába, vagy elbocsátják. 

Noha Koleszár január elsejétől visszatért munkájához, ez még nem jelenti azt, hogy megszűnik létezni a közösségi oldalakon. 

Továbbra is fent leszek Instagramon, természetesen nem fogok annyit posztolni, mint az elmúlt hat hónapban, de olyan szinten biztosan jelen leszek, mint a júliusban kezdődött vakációm előtt.

- nyilatkozta a The Sunnak.

Ami pedig Adrienne Koleszár származását illeti: gyanús, hogy valamilyen szinten magyar, szoktak is rá így hivatkozni más hazai bulvárlapok, de eddig még sehol sem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.