Jennifer Lopez több mint 9 percen keresztül beszél a Youtube-csatornájára feltöltött videójában a 2000-es Grammy-gálán viselt, dzsungelmintás Versace ruhájáról, mely nemcsak a (férfi)rajongóiban hagyott maradandó emléket, de a Google is emiatt hozta létre a képkeresőjét. 

Noha utóbbit már korábban is lehetett tudni, az énekesnő most a ruhaválasztást megelőző hercehurcát is elmesélte. 

Jennifer Lopez a Grammy idején forgatta Matthew McConaughey-vel a Szeretném, ha szeretnélt, ezért nem volt ideje ruhát választani a nagy alkalomra. Az énekesnő a videóban elmeséli, hogy bár általában ilyenkor több tucatnyi ruha közül válogathat, a 2000-es Grammyn csak a mára jól ismert Versace és egy fehér ruha volt talonban. Ami a fehér ruhát illeti: azt már több sztáron is lehetett látni, de a tervező nevére már nem emlékezett Lopez.

Majdnem a fehér ruhát választotta a menedzsmentjével, végül mégis a mélyen dekoltált ruhát  vette fel azon az este. Az énekesnő a 2000-es Grammy-t a „legnagyobb divatpillanatának" nevezte, ami nem is csoda, hiszen a ruhát oda kellett ragasztani a bőréhez, nehogy véletlenül szétnyíljon a gála alatt és a kívántnál még kevesebbet takarjon az énekesnő/színésznőből. 

Annyi ember keresett rá a ruhámra, amikor még nem is volt külön képkereső oldal az interneten, hogy a Google emiatt hozta létre a Google Images-t

– árulja el az énekesnő a videóban, ami erről a ruháról szól:

A Grammyn Jennifer Lopez egy díjat is átadott David Duchovnyval, ám a kategória jelöltjeire tulajdonképpen senki sem volt kíváncsi, J-Lo ruhája kötött le mindenkit.

Jennifer, 5 vagy 6 év óta ez az első olyan pillanat, amikor tudom, hogy senki sem figyel rám

– kommentálta a színpadon Duchovny Lopez ruháját. 

Igaz, hogy Jennifer Lopez egyetlen díjat sem nyert, de kit érdekel, amikor még 19 év után is arról a ruháról beszélnek az emberek, amit aznap viselt az énekesnő?!