GettyImages-1028098258

Hailey Baldwin szorongással küzdött, átsírta az éjszakákat és nem tudott aludni

2019.04.24. 16:17

Nemrég Bebe Rexha beszélt bipoláris zavaráról, az ő kapcsán szedtünk össze néhány sztárt, akik szintén nyíltak voltak mentális zavarukkal kapcsolatban. Britney Spears a pszichiátriára vonult be, de ő azt mondta a családjával vannak gondok. Most egy újabb sztár vallott lelki gondjairól:

Hailey Baldwin szorongott, és kb. másfél évvel ezelőtt aludni sem tudott. Amikor az emberek kérdezték, hogy hogy van, azt felelte, hogy jól, de közben egész éjjel sírt a hotelszobájában

A 22 éves modell már jól van, és így magyarázta szemléletváltását:

Csak annyi, hogy tudnod kell irányítani a gondolataidat. Át kell venned a kontrollt és átfordítani a rossz dolgokat. Meg kell kérdezned magadtól: Tényleg elhiszem, hogy az a teljes igazság, amin agyalok? 

Persze hozzátette, hogy járt terápiára, meditált és a hit is segített neki. Itt amúgy tényleg a keresztény hitre célzott, amire úgy tekint, mint önbizalmának alapjára. Na meg szerinte az is könnyebbé teszi a dolgokat, hogy az emberek most már nyitottabbak  a mentális problémákkal kapcsolatban.

Szerinte baromi sok mindenki szorong 18 és 25 éves kora között, amire még rájön a social media, a munka és a suli okozta nyomás. A modell azt mondta, hogy az emberek azt hiszik, hogy a hírességek sikeresek, sok pénzük van és egyben vannak, tehát boldognak kéne lenniük, de ez nem igaz. Hangsúlyozta a közösségi médiával kapcsolatban, hogy emberek valójában nem úgy néznek ki, mint a képeket. Szerinte az online világ arról szól, hogy:

„Mutasd a legjobbat, rejtsd el a többit!”

Mondjuk itt gyorsan meg is védte magát (és tökéletes insta-feedjét), hogy sokan vannak, akik a természetes szépséget hangsúlyozzák és nem félnek megmutatni testüket, ráncaikat vagy szem alatti táskáikat. 

Szerintem rendben, van, hogy jól akarunk kinézni és szexik vagyunk a képeken, de az is okés, ha nem ezt mutatjuk. 

Itt talán arra gondolt, hogy pl. amikor ő boltba megy, melegítőgatyában és kócos hajjal nem éppen egy Insta-modell look-ot mutat. Azt mondta, a fiataloknak azt kéne megérteni, hogy a fotózásokon a modellek csak a munkájukat végzik, és az nem a valóság.

Valószínűleg az ilyen fotókra gondolt:

Mondjuk az instáján keresve sem találtam ráncos, szem alatti táskás fotót, de bikinis van, szóval a testét bátran megmutatja.

Ez alapján nem ő fogja hangsúlyozni a fiataloknak, hogy nem így néz ki és ne higgyék ezt el... (Ha csak nem vezet be néhány új hashtaget: #photoshop #justworking #notmyreallook...)