Ahogy azt korábban megírtuk, Britney Spears egy hónappal ezelőtt jelentkezett be egy pszichiátriai központba, hogy egy kicsit kipihenhesse az apja betegsége miatti stresszes időszakot, ami miatt az év elején induló turnéját is lemondta. Az énekesnő már túl is van a kezelésen, és ha teljesen egészségesnek még nem is mondható, már jó úton halad. 

A TMZ információi szerint Britney egyik első dolga az volt, hogy meglátogassa a gyerekeit: a 13 éves Seant és a 12 éves Jaydent. Volt férjével 50-50 százalékban osztozkodtak a felügyeleti jogon, ám Britney betegeskedése miatt változott a felállás. Az utóbbi hónapokban a két fiú az apjánál volt, de Britney bármikor meglátogathatta őket. 

Britney pszichiátriai bevonulását nemcsak apja betegsége miatti stressz okozta: eddig szedett gyógyszereire lényegében immúnissá vált, ezért az orvosoknak új gyógyszereket kellett felírniuk neki. 

Britney korábban egy Insta-videóban közölte a rajongóival, hogy minden rendben vele, csak egy kis egyedüllétre és én-időre vágyik, hogy feldolgozza a családjában történt negatív eseményeket, majd nemsokkal ezután a videó után egy újabbat töltött fel, melyben az edzését örökítette meg. 

Ki tudta, hogy a stresszel meg lehet szabadulni két kilótól?

- olvasható a poszt mellett. 

Britney a nála 12 évvel fiatalabb barátja, Sam Asghari kíséretében távozott a pszichiátriáról, a paparazzók pedig azt is megörökítették, ahogy egy joghurtos italt vásárolt magának.